Kalder alle københavnere; Er det nu at dit barn skal til rytmik?

andre

Post Tags

ccss11

Bor du i København og leder efter den perfekte “fritidsbeskæftigelse” eller aktivitet til dit barn, så burde du i den grad overveje at starte til rytmik. I denne verden skulle man ellers mene, at der er rigelige muligheder for stimulering og alligevel ses det også, at dit barn har brug for den helt rette sansestimulering, der er tilpasset alderen og understøtte udviklingen. Her er der ingen tvivl om at rytmik kan være en god mulighed.

Der er i hvert tilfælde mange undersøgelser, der beretter om alle de mange fordele, der er ved baby- og børnerytmik. Her kommer dit barn i kontakt med forskellige sanser og der er en perfekt kombination mellem musik, rytmer og bevægelse. Det er understøttende for den motoriske udvikling, men også det at være sammen med andre jævnaldrende i en fælles aktivitet som rytmik, kan få betydning for de sociale relationer i fremtiden. Se dine, eller dit barns muligheder, for rytmik København og kom igang allerede i dag.

Leg er en vigtig aktivitet for alle børn

For mere eller mindre børn i alle aldre, er aktiviteter i form af leg essentiel for deres udvikling. Det skal dog samtidig være en leg der er passende til deres alder og ikke mindst deres udviklingsniveau, således at der gennem legen gives den rette styrke for at blive bedre på et utal af områder og “vokse”. Her kommer rytmik ind i billedet som en god og professionel leg i samarbejde med andre ligesindede og alderssvarende børn, der alle er med om den fælles situation; at bevæge sig og få stimuleret sanserne i kombination med rytmer og musik.

Rytmik kan være både med og uden de voksne

Det er muligt at gå til rytmik med dit barn, ligesom at det gør sig gældende, at bedsteforældre, mostre eller andre relationer er velkomne i de første år. Allerede for børn der der 3 måneder, tilbydes der passende hold til rytmik. Dog er det ikke kun babyer, der er velkomne på rytmikholdet. Der findes flere muligheder for at gå til rytmik, til dit barn er omkring 10 år. For de større børn vil det dog som oftest være gældende, at det er en fritidsaktivitet som børnene går til uden af forældre eller andre relationer er til stede. Rytmik er en sjov og begivenhedsrig aktivitet, der i den grad gavner dit barn, så det er bare med at komme igang allerede i dag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *