Pak dine ting ind med miljøvenlig emballage

andre
Grønne-blade

Post Tags

ccss11

Miljøvenlighed er ét af tidens absolutte nøglebegreber. Dét skyldes, at vi i nyere tid er blevet opmærksomme på, hvor negativt kloden påvirkes af vores almene levemåde. I dag påbydes særligt de store virksomheder at omlægge deres strategier og begynde at føre deres forretning på mere miljøvenlig vis. Men som privatperson kan du også sagtens være med til at gøre en grøn forskel for vores klode, og faktisk har du også et ansvar for det.

Hvis du har besluttet dig for at leve mere miljøvenligt, bør du først og fremmest tænke over dit forbrug og købe miljøvenligt ind. Madspild er én af miljøets fornemste fjender, og derfor bør du sørge for ikke at købe mere, end du kan nå at spise. Dertil kan du med fordel købe økologisk og skære ned på dit forbrug af kød. 

Én af de mere effektive måder at leve miljøvenligt på er også at benytte grøn transport. Lad bilen stå så ofte som muligt og kom fra A til B via cykel eller offentlig transport. Sørg desuden for altid at pakke dine ting ind i miljøvenlig emballage – lige netop det kan du læse meget mere om, hvis du kigger med herunder.

Papkasse

Om miljøvenlig emballage 

Miljøvenlig emballage kan grundlæggende set være mange forskellige ting. Alt miljøvenlig emballage kendetegnes dog ved fem grundlæggende egenskaber. Først og fremmest er miljøvenlig emballage altid genanvendeligt. Denne type emballage er også plastikfri og fremstillet af genbrugsmateriale. Og miljøvenlig emballage har også den fordel, at det er bionedbrydeligt og komposterbart. 

Stort emballageudvalg hos Miljøvenlig Pakning 

I dag er der mange forskellige forhandlere af miljøvenlig emballage. Ét af de bredeste danske udvalg finder du dog lige her på Miljøvenlig Paknings hjemmeside. 

Miljøvenlig Pakning specialiserer sig i den form for emballage, der anvendes til indpakning af varer under forsendelse, herunder den indpakning som bruges, når en vare skal sendes fra en webshop til kunden. Miljøvenlig Pakning henvender sig derfor særligt til dig, der har en virksomhed, som omfatter masser af forsendelser. Men som privatperson kan du også sagtens gå på opdagelse i deres udvalg, når du for eksempel skal flytte, eller hvis du har købt en gave i glas eller porcelæn, som skal pakkes godt ind. 

Miljøvenlig Paknings udvalg omfatter blandt andet boblekuverter, boblefolie, bølgepap, forsendelsesposer, kassefyld, pakketape, papkasser, postæsker og strækfilm. 

Emballage

Derfor skal du vælge Miljøvenlig Pakning 

Der er flere gode grunde til, at du bør købe din emballage hos Miljøvenlig Pakning. Den mest fremtrædende er, at firmaet både arbejder for en miljøvenlig forsendelseskultur og for at minimere brugen af emballage, og Miljøvenlig Pakning har gennem tiden blandt andet været omtalt i DR, TV2 Lorry og P4. Klik her og bliv meget klogere på Miljøvenlig Paknings koncept og på deres forestilling om det miljøvenlige alternativ til de traditionelle emballageformer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *