En ægte mand har selvfølgelig det fedeste mandeværelse

Artikler
mandeværelse

Post Tags

ccss11

Når man som mand er kommet til den fase af livet, hvor drengerøvslivet udskiftes med familielivet, og følelsen af den frie handlekraft synes at blive voldsomt begrænset, er det vigtigt man finder en måde, hvorpå man kan udfolde sig maskulint og igen få følelse med, hvordan det er at være en mand.

Denne følelse kan være svær at holde fast i. Med børn og kæreste, er der ikke megen tid til at forpleje sin manddom, og når ikke du arbejder, må du skynde dig hjem og tage vare for din familie. Dette kræver fra tid til anden, at du har et pusterum. Et rum hvor du kan slappe af og på en maskulin måde udfolde dig, uden at du skal være opmærksom på de forhold, som gøres gældende i familien. Det ultimative valg – byg dit eget lille paradis.

Dog må det ikke undervurderes, at en godkendelse fra kæresten nok er påkrævet. Selvom hele konceptet er bygget op omkring den dominerende herre er der da ingen tvivl om, hvem der har bukserne på i de danske hjem.

Byg dit mandeværelse med fokus på maskulinitet

Når du indretter din såkaldte ”man cave” sætter alene fantasien grænser for hvilke effekter du kan inkludere. Din herre-hybel skal som udgangspunkt have fokus rettet mod dig, men ofte kan det være fordelagtigt at indrette den på en sådan måde, at også dine mandlige kammerater kan tilegne sig plads. Mænd elsker at lave mandlige ting sammen, og hvor ville det være ærgerligt, hvis dit nye pusterum skulle gå hen og blive kedelig.

Et ”must-have” i ethvert fedt værelse til manden er muligheden for spil og konkurrence. For mange mænd er den optimale herrebeskæftigelse en kombination af fællesskab og spil. Dette kan som udgangspunkt være alle former for spil, men når du nu alligevel er i gang med at indrette dit eget paradis, kan du lige så god gøre det med stil. Et indslag, som udtrykker både klasse, maskulinitet og en god oplevelse, er et poolbord eller en dartskive, disse beskæftigelsesmuligheder er ikke bare optimale men også et ”must-have”. Inspiration til hvordan du kan kombinere det sjove med det klassiske kan findes hos Buffaloshop. Her findes med garanti de ideer, som fuldender dit personlige pusterum.

Foruden et poolbord eller lignende kræver det ideelle værelse til manden noget ekstra. Noget som fuldender lokalet og gør det perfekt til en aften med gutterne. Her er der igen ufatteligt mange muligheder, og det er kun fantasien og pengepungen, som sætter grænser. Du bør dog aldrig lade hverken konen eller økonomien diktere over dit maskuline pusterum. Pengene til det nye drengerøvsværelse er godt givet ud, da du får utallige sjove og mindeværdige timer sammen med dine bedste venner. Spiller I dart? Lyder en jukebox ikke bare bedre alt andet moderne bras? Hvis du kan nikke genkendende til en af disse sætninger, så er Uhs.no bestemt et besøg værd. Her kan du med garanti bruge flere timer på at surfe rundt og lede efter de fedeste elementer til dit ”man room”.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *