Lån af penge til at udleve drømmen på landet

Artikler

Post Tags

ccss11

Der er mange, der drømmer om at flytte på landet. At slippe for storbyens stress og jag og være tæt på naturen. Et sted, hvor de har plads til dyr, og hvor der er en stor have, hvor deres børn kan løbe at lege. Men der er også mange, der tøver med at flytte. Nogle taler måske med en bank, men får så at vide, at de ikke kan låne penge til at flytte på landet. Selvom husene er billige, kan det være svært at få et lån.

Hvis du gerne vil udleve drømmen, men har fået afslag i banken, kan det være værd at overveje, om du skal tage et forbrugslån. Ofte er husene på landet så billige, at det faktisk er muligt at købe et via et forbrugslån. Det kan tage lang tid at spare nok penge op til, at du selv har råd, og det vil da derfor helt sikkert være værd for dig at overveje.

På hjemmesiden camar.dk har de en stor oversigt over de forskellige typer af forbrugslån, du kan tage. Her kan du også finde ud af, om der er et eller flere, der giver dig mulighed for at låne nok penge til dit drømmehus på landet.

Kan jeg virkelig låne nok til et hus på landet?

Det er meget forskelligt, hvad det koster at købe et hus på landet. Det kommer også an på, hvor du gerne vil hen. Men der er helt sikkert nogle steder, hvor du har mulighed for at komme et hus til omkring 500.000. På camar.dk kan du finde forbrugslån, hvor du må låne helt op til 350-400.000 kroner. Det er altså muligt at få finansieret en rigtig stor del eller måske det hele af huset med et forbrugslån. Det kan gøre det muligt for dig at købe dit drømmehus.

Der er selvfølgelig også huse, der er billigere end det. Hvis du har mod på at købe et håndværkertilbud på landet, kan det også være en god mulighed for dig. Så kan du gå og sætte det i stand selv og løbende bruge pengene på at få dit drømmehus.

Hvis du bor på landet i et billigt hus, er det meget muligt, at du kan arbejde noget mindre. Måske kan du gå på deltid. Det vil give dig meget mere tid til at arbejde på huset og passe din have og dine dyr.

Er der andet, jeg skal være opmærksom på?

Når du låner penge, skal du selvfølgelig altid være opmærksom på, hvor mange penge du skal betale af på det. Det er det, der hedder ÅOP. Det handler om, hvor mange penge du skal betale af hvert år på lånet.

På camar.dk er det opgivet for alle lån, hvor mange penge ÅOP er på. Det er også opgivet, hvor lang tid du har til at betale pengene tilbage. Det kan give dig et godt overblik over, om det er lån, der er noget for dig.

Hvis det er det, kan du gå direkte fra camar.dk til låneudbyderens hjemmeside og ansøge om lånet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *