Undgå tyveri med gode kriminalpræventive råd

Artikler

Post Tags

ccss11

Der er en enorm diskussion om, hvorvidt man burde tilpasse sig andres dårlige opførsel. Dette kan være gennem forskellige tiltag, hvor man i virkeligheden prøver at beskytte mod et problem uden egentlig at fjerne problemet. Dette er et generelt problem, som ofte ender ud i, at man som almindeligt mennesker er nødt til at opføre sig ansvarsfuldt ved at beskytte sig selv mod andre opførsel. Dette ses for eksempel ved tyveri. For det man i virkeligheden gør, når man tager sine ting med sig for at undgå tyveri eller låser sin cykel i frygt for, at denne skulle blive stjålet. Man tilpasser sig simpelthen andre, der ikke ved, hvordan man skal opføre sig ordentligt. Dog er det desværre sådan, at dette er nødvendigt for, at man kan være sikker på at have sine ting i fred. Det er især en kæmpe debat omkring den søde juletid, hvor indbrud stiger helt vildt.

Man kan let blive bange, og det kan på mange måder være med til at ødelægge julefreden. Dette er selvfølgelig især gældende, hvis man selv bliver udsat for tyveri, men den frygt der er forbundet med, at man er vidne til et stigende antal indbrud, gør det også svært at nyde julen fuldt ud. Dermed begynder man også at udveksle gode kriminalpræventive råd, så man kan hjælpe hinanden med at undgå indbrud. Desværre er det sådan, at hvis en gruppe tyveknægte først har bestemt sig for at lave indbrud, så vil de helt sikkert ende med at gøre det. På samme tid er det også sådan, at jo bedre man har sikret sin bolig eller cykel, jo mindre chance er der for, at det bliver netop dig. Derfor bliver det en kamp for den individuelle om at være bedre sikret end andre. Dette er selvfølgelig fuldstændig forfærdeligt, men ikke mindst en realitet.

Gode naboskaber er et af de gode kriminalpræventive råd

Det er blevet mere og mere almindeligt, at den almindelig borger har alarm. Dette skyldes, at de metoder, som tyvene bruger, i højere grad kan beskyttes ved hjælp af alarmer. Dog er der også andre vigtige faktorer, der skal være til stede, hvis man skal være sikker på at have succes med sin alarm. Det handler for eksempel om, at man har nogle gode naboer, der vil tage kampen op, hvis alarmen nu endelig skulle ringe. For selvom du selv får besked, så vil det tage eventuelle venner eller politiet en hel del længere tid at komme til gerningsstedet i forhold til, hvis det var naboen lige inde ved siden af.

Andre gode kriminalpræventive råd kan være en jagthund

Det virker umiddelbart ret primitivt, men i praksis er det en kæmpe skræmmefaktor at have en hund. For det første vil hunden være skræmmende og aggressiv overfor fremmede mennesker, der kommer på suspekte tidspunkter. På samme tid vil det spektakel som hunden laver også tilkalde en hel del opmærksomhed på gaden og hos naboerne. En jagthund er især god, hvis man frygter indbrud, når man selv er hjemme.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *