morgen juice

Author : Samsonnet.dk

Date : 4 år siden

Category : Studietips

Et studietip som vi har fået indsendt fra folkene bag slowjuicer.dk er at man kan bruge en slow juicer til selv at lave sin egen juice, og på den måde nemt og billigt få mere energi i hverdagen. Grrundtanken er at juice er fyldt med energi, og det er jo rigtigt nok, men desværre er den juice man kan købe nede i butikkerne både dyr for en studerendes budget, der er nogle tilsætningsstoffer i som ikke altid måske er så gode, og så er det ikke altid den mest velsmagende juice.

Her er det at slowjuicer.dk foreslår at du laver din egen juice. Og før du nu stiller dig på bagbenene og siger at appelsiner er dyre og at den juice man laver selv ikke smager godt så tøv en kende. Du har måske prøvet sådan en centrifugal-juicer, men det er slet ikke det der er tale om her.

Siden du sidst har lavet juice er der nemlig kommet en ny slags juicemaskine på markedet, noget der hedder en slow juicer. Det er en maskine der nærmest maser juicen ud i steden for at slynge den ud, og det gør for det første at juicen smager meget bedre, og så kan den også lave juice af alle mulige ting som andre maskiner ikke kan, f.eks. gulerødder.

[caption id="" align="alignleft" width="447"] Sådan ser en slow juicer ud[/caption]

Og det er her at det gode tip kommer. Der bliver nemlig foreslået at du ikke bare skal lave juice af appelsiner og æbler - det kan de fleste. Men køb nogle billige grøntsager som gulerødder og lav juice af dem.

Gem grøntsagsresterne fra madlavningen og lav juice af dem morgenen efter. Tag på æbleplukkehøst i mormors have og tag et par poser æbler med hjem som tak for hjælpen. Muligheder er der nok af, og på den måde kan du altså få masser af god energi, uden at det behøver koste en formue.

Der er en hage ved det


Ja, så kommer vi jo så til det. Det er nemlig ikke lutter fryd og gammen med en slow juicer, selvom det kunne lyde sådan. Selve maskinen er nemlig ret dyr, og er man på SU kan det godt være en ret stor investering. Den bedste model på markedet er en Hurom Slow Juicer, og den koster altså nogle tusinde kroner (du kan se alle de forskellige hurom slow juicer priser på slowjuicer.dk). Så for at få fat i såden en bliver du måske nødt til at bruge et fødselsdagsønske eller to, arbejde ekstra hårdt en måned eller på anden måde skaffe pengene. Men tro os - det er alle pengene værd.

EFTERLAD EN KOMMENTAR :

RELATEREDE ARTIKLER :

Kom godt fra start på studiet med en ordentlig printer

2 år siden

Er du en af de mange unge forhåbentligheds fulde mennesker, som har søgt ind på en uddannelse med studiestart her til sommer? Så er du langt fra den eneste, tusinde og atter tusinde vis af unge friske mennesker har fundet deres vej i livet, og har de...

Køb dine bøger brugt

4 år siden

Et godt råd hvis du gerne vil spare lidt penge som studerende er at købe dine bøger brugt. Der kan være mange penge at spare, og tit er ændringerne i versionerne så små at det stadig godt kan betale sig selvom der er kommet en ny udgave af bogen. De...

Skal du være statsautoriseret revisor?

7 måneder siden

Måske er det ikke den mest spændende eller tillokkende jobtitel ved første øjekast, men der er rigtig store fordele ved at vælge at blive statsautoriseret revisor – ikke mindst de økonomiske. Hvis du g...