Få dejligt bløde håndklæder

Derhjemme
håndklæder

Post Tags

ccss11

Findes der noget så godt som bløde håndklæder? Frotterede til perfektion. Efter et varmt bad er det helt fantastisk at blive pakket ind i et stort blødt badehåndklæde. Desværre, så er det tit og ofte sådan, at ens håndklæder ender med at blive stive og ru mod huden efter et par gange i vaskemaskinen. Den der bløde fornemmelse, som ens dyre håndklæder havde, da de var nyindkøbte, er simpelthen væk. Heldigvis findes der nogle gode råd til at holde dine håndklæder lækre og bløde. Så vil det igen føles som en drøm at pakke sig ind i sine håndklæder efter badet.

24 timer i blød

Et af de alle bedste tricks til at holde sine håndklæder bløde og lækre, samtidig med at du føler, at du bliver tør ved at bruge dem, er et vandbad. De splinternye håndklæder skal simpelthen inden første vask og inden brug, smides en tur i et iskoldt vandbad natten over. Jo længere jo bedre. Det handler om at få mættet fibrene i ens håndklæde, sådan så de bliver mere modtagelige for det vand, som du har på kroppen, når du efter et bad skal tørres. Sørg for at dække alle dine nye håndklæder helt med koldt vand fra hanen og glem så alt om dem i mindst 24 timer. Derefter hælder du vandet fra og giver de helt våde håndklæder en tur i vaskemaskinen.

Brug skyllemiddel til dine håndklæder

Når du skal vaske dine håndklæder, så brug et blødgørende vaskemiddel. Og sidst men ikke mindst, og hvis du virkelig mener det alvorligt med dit behov for bløde håndklæder, skyllemiddel. Ja det er lige til at få dårlig samvittighed over at bruge skyllemiddel. Det er skidt for miljøet og tit fyldt med parfume, men det gør underværker for dine håndklæders chancer for at bevare deres blødhed. Endelig er det vigtigt, at når din vask er ovre, så må du ikke glemme at tage dine håndklæder ud af vaskemaskinen så hurtigt som muligt. Ligger de og stivner inde i maskinen, så kan du godt starte forfra.

Tør dem i tørretumbleren

Nu til det vigtigste! Tag dine nyvaskede våde håndklæder ud af vaskemaskinen og tør dem knastørre i din tørretumbler. Det er her at magien sker og hvor dine håndklæder for alvor bliver fuldstændig fantastisk bløde igen. Glem alt om tørrestativet og den langsommelige proces med at få dine håndklæder tørre i luften. Det eneste du opnår ved det, er stive håndklæder, som føles som sandpapir mod huden, når du skal tørre dig efter dit bad. Vil du gerne læse mere om tørretumblere og deres evne til at lave de lækreste bløde håndklæder og alle de andre fordele ved en tørretumbler, så kan du læse meget mere om tørretumblere ved at klikke her.

Endelig klar til bløde håndklæder

Processen med at holde sine håndklæder bløde og lækre er altså lang, men helt sikkert også det værd, når du har haft dig et dejligt varmt bad. Giv dig selv lov til lidt velvære i hverdagen med perfekte håndklæder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *