Fire tips til et skønt hjem

Derhjemme
simple glas altaner

Post Tags

ccss11

Når du skal indrette dit hjem, er der masser af muligheder for, at indrette dig på forskellige måder. Men det kan være svært at gennemskue hvordan. Her kan du læse nærmere om, hvad du kan gøre, for at få den helt perfekte bolig. Du skal finde de løsninger, der passer bedst til dig, din stil og dine behov.

Skandinavisk lys

I Skandinavien har vi en lang tradition for at indretning og lys hænger sammen. Vi elsker lamper, stearinlys og alt andet, der kan lyse op. Det skyldes nok vores lange vintre. Du kan gøre meget ved dit hjem ved at få det rette lys. Der er masser af flotte lamper derude i alle prisklasser. Det kan godt betale sig, at investere i den lampe, der er allerbedst til dit hjem, for så skal du ikke ud og købe en ny igen om fem år. Gode lamper skaber gode hjem, så enkelt er det.

Fede vægge

Væggene omkranser hele rummet og er derfor totalt centrale i din indretning. Du kender det nok fra dig selv: Hvis du besøger nogen, der har helt hvide vægge uden dekorationer, synes du, der er lidt trist og ufærdigt. Enkelhed er dejligt, men totalt nøgne vægge er ikke indbydende og hjemlige. Du kan let råde bod for det, ved at hænge flotte billeder op. En enkel løsning som et elegant vægur kan også gøre tricket. Nogle synes, wall stickers er dejlige. Det smarte ved dem er, at de er lette at sætte op og lette at tage ned igen.

Lækkert gulv

Dit gulv er en ligeså stor del af dit hjem som dine vægge. Det er ikke os allesammen, der lægger mærke til gulvet. – Men det fleste af os lægger mærke til, når andre får ændret deres gulv. I 1990’erne var der mange, som fik fjernet 1970’ernes tunge gulvtæpper og på den måde gav deres bolig helt nyt liv. Prøv selv at kigge på dit gulv og overvej, om det er mørkt, lyst, broget, varmt eller koldt at se på. Og overvej, hvad du bedst kan lide. Det er et omfattende projekt at få nyt gulv. Men det er ikke svært, at købe et lille tæppe, der kan pifte det op, eller vælge nogle møbler, der matcher gulvet og giver dit hjem stil.

Få en altan

Hvis du bor i lejlighed er den skønneste måde, at pifte hjemmet op at få en altan. En altan skaber nyt liv og lys i din lejlighed. Du får mulighed for at gå udenfor direkte fra din stue eller dit køkken, og du kan have masser af fine planter. Med en altan kan du få din egen lille køkkenhave, en sted du kan trække vejret og et helt nyt hjem. Det er utroligt, hvad en altan kan gøre ved dit hjem. Hvis du gerne vil vide mere om altaner, kan du få mere information ved at klikke her

Held og lykke med boligindretningen!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *