Sådan får du fokus på miljøet i din hverdag

Derhjemme
skovsti

Post Tags

ccss11

Hører du meget om klimaforandringer, og vil du gerne gøre din del til at gøre noget godt for miljøet? Så er det bare med at starte i dag med små ændringer, der kan gøre en stor forskel. Det er bedre at gøre lidt, end slet ikke at gøre noget. Dit første fokus kunne være at minimere dit forbrug af ting, der enten kun kan bruges én gang, eller der kun kan bruges få gange. Det kan være karklude, engangsskrabere eller tøj i dårlig kvalitet. Det er vigtigt, at du har fokus på at købe og bruge ting, som er i god kvalitet, og som ikke bare skal skiftes hurtigt ud.

Derudover er det en god idé at gå så langt udenom plastik som muligt, fordi det påvirker kloden ekstremt meget. Så hvis du har mulighed for at undgå at bruge plastik eller købe nye ting af plastik, så ville det være godt for kloden.

Små ting gør også en stor forskel

Det er også de helt små ting, der gør en forskel, som hvis du holder én kødfri dag om uden, eller hvis du spiller online frem for at tage bilen ned for at spille. Det kan være at tage dine egne poser med, når du skal ned og handle, og ikke købe plastikposer hver dag. Der er mange småting, du kan gøre, for at vælge det mere miljørigtige valg.

Nogle af de valg, du skal træffe, er dyrere første gang, du køber dem, fordi de kan bruges igen og igen, og fordi de er lavet i en bedre kvalitet, men de kommer til at spare dig for penge i det lange løb. Derfor kan det være en god idé at spille online og vind penge på online casino, så du har penge til de løsninger, du skal købe fra nu af.

Minimér din transport og gør noget godt for miljøet

At køre i bil er ikke særlig godt for miljøet, især ikke hvis du kører i en benzin eller i en dieselbil. Derfor er det en god idé at tænke på, hvordan du kan minimere din transport så meget som muligt. Gå eller cykel der, hvor du kan, så du ikke bare tager bilen, fordi det er den nemme løsning.

Du har også mulighed for at køre sammen med andre, hvis du absolut skal køre bil, og på den måde tænker du også mere miljørigtigt. Det er vigtigt, at du altid har det i tankerne, lige meget hvad du skal.

miljø

Sådan bliver alting en vane for dig

Det kan godt være, at det hele lyder lidt voldsomt, og du behøver ikke at gøre alting på én gang, hvis det bliver for meget. Du kan altid starte med nogle enkelte ting, og når du har gjort dem i 21 dage, så er de blevet til en vane.

Når tingene er blevet til en vane for dig, så kan du begynde på nogle nye ting, som så kan blive endnu en vane, og jo mere du fortsætter, jo større en forskel gør du for miljøet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *