Gør boligen forårsklar med lyserød

Derhjemme
lyserødt interiør

Post Tags

ccss11

Diverse indretningseksperter har talt: lyserød er denne sæsons nye sort! Sidst sæson var i høj grad præget af de grønne, naturlige nuancer, men i år er det en anden forårsklassiker, der indtager de danske hjem. Alt i hjemmet skal i disse dage være lyserød, hvad end der er tale om de bløde sofapuder, de prangende plakater der pryder væggene eller spisebordsstolene. Ønsker du at tage del i denne skønne forårstrend, guider vi dig her, til hvordan du allernemmest gør din bolig forårsklar, og iklæder den i lyserød med et snuptag.

Vær vovet og vild med lyserødt interiør

Større møbler såsom sofaer, spiseborde, spisebordsstole eller barvogne er fantastiske i lyserød, og er du den mere vovede type, bør du selvklart investere i netop sådan et møblement, når du skal gøre boligen forårsklar. En lyserød sofa vil være ideel til en ellers hvid stue, der trænger til et forårspift. Med sin friske farve, kan en sådan sofa shine enhver stue op, og med en ellers enkelt indretning, behøver du ikke være nervøs for, at det bliver for rodet. Ønsker du at være endnu mere trendy, bør du vælge sofaens stof i velour, som også er blandt de store trends dette forår. Med et hurtigt SMS-lån, har du hurtigt i de penge det kræver, for at tilføje forårets hotteste sofa til stuen. Som nævnt behøver det dog ikke kun at være sofaen, der står for skud, og du kan også sagtens opgradere boligen med en eller flere lyserøde spisebordsstol. Større møblementer kan dog imidlertid hurtigt blive en dyr affære, men med et kviklån, får du nemt og hurtigt mulighed for at investere i netop dét stykke møblement, der kan gøre din forårsbolig klar.

De små ting kan også gøre en forskel

Det er dog ikke alle der er lige vovede, og er du den mere farveforskrækkede type, der foretrækker at holde de store flader i hjemmet enkle, bør du ikke være nervøs. Alle kan nemt og enkelt være med på forårets hotteste trend: de små ting kan nemlig også gøre en forskel. En måde hvorpå du hurtigt kan integrere den lyserøde farve i hjemmet, er ved at tilføre farven i det små detaljer. Eksempelvis kan du forny din billedvæg med et fedt, lyserødt print, der skaber spild og liv i boligen. En anden simpel måde at integrere den smukke farve, er ved at investere i små, lyserøde nipsting, såsom vaser og skåle, der kan pynte fint på reolerne.

Det er altså uden betydning, om du er den vovede type, der tør tage det store spring, og gå all in på denne feminine forårstrend, eller du er den mere farveforskrækkede type, der heller vil fokusere på de små detaljer. Når boligen skal gøres forårsklar kan alle være med, på en nem og enkelt måde, og med både kviklån og SMS-lån som en mulighed, er det kun fantasien der sætter grænser for din indretning.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *