Gør dine vægge lidt sjovere

Derhjemme
wallstickers

Post Tags

ccss11

I mange år har det været stilen, at man helst bare skulle have nogle helt hvide vægge. Det ser da bestemt også både pænt og klassisk ud, men nogen gange kunne det måske være lidt sjovt, hvis der var lidt mere at kigge på. Det kunne i hvert fald være med til at give et lidt mere personligt præg, hvis der var en form for pyntning på ens vægge. Det har man også fundet ud af hos Boligmagasinet, hvor man bl.a. har skrevet en artikel om et hus, hvor man simpelthen har gjort hvide vægge til en forbudt ting. Der skal med andre ord være ting på væggene, da man ønsker at der skal være noget at kigge på, og altså ikke finder en hvid væg tilstrækkelig. Den artikel kan du i øvrigt læse lige her. Men hvad kan man så lige finde på, hvis man gerne vil have gjort ens vægge lidt sjovere at se på, og derfor gerne vil have noget på væggen?

Der findes mange forskellige måder at pynte væggene på

Hvis man stadig vil gå efter en helt klassisk stil, så kan man naturligvis vælge at pynte ens vægge med nogle malerier. Det går man aldrig galt i byen med. Man kan også hænge plakater op, og dem kan man eventuelt først putte i en ramme, hvis man igen vil gå efter en lidt mere klassisk stil. Der er dog også den mulighed, at man i stedet vælger at bruge wallstickers. Det er faktisk gået hen og blevet en ret populær trend i de senere år, og det er ikke svært at forstå hvorfor. Wallstickers er i princippet et slags klistermærke, som man hænger på væggen for at pynte den. Der findes rigtig mange forskellige wallstickers i alle mulige forskellige mønstrer. En af de mest populære er en wallsticker formet som et verdenskort. Det er bestemt en sjov ting, da den åbner op for forskellige muligheder. Man kan f.eks. vælge at markere de lande, som man har besøgt, ved at putte en tegnstift eller lignende. Der er dog også en masse andre sjove wallstickers, og man kan faktisk se en oversigt over wallstickers her. Man skal dog huske på, at det er altså kun en lille smagsprøve, da man sagtens kan finde andre muligheder hvis man søger lidt rundt på internettet eller besøger en forretninger, som forhandler wallstickers.

Pyntning af væggen giver et personligt præg

Selvom wallstickers er blevet stadig mere populære i de senere år, så er det stadig langt fra lige så udbredt som f.eks. malerier. Men uanset hvilken en man måtte foretrække, så vil det være med til at ens hjem en smule mere unikt ved at benytte sig af dem. Hvad enten man gerne vil prøve en af disse wallstickers, eller om man foretrækker et maleri eller en plakat, eller om man måske har en helt fjerde idé, så er det i hvert fald alle måder at gøre ens vægge lidt sjovere at se på.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *