Mega mussel fra Royal Copenhagen er et sikkert gavehit

Derhjemme
Royal Copenhagen

Post Tags

ccss11

Hvis der er et stel, som om noget har bragt Royal Copenhagen ind i folks bevidsthed, så er det musselmalede nok det, som tager prisen. Det er det stel, som står klart i alles bevidsthed og som klart er det som i alle år har defineret hvad stil og klassisk design er.

At man gerne vil beholde det klassiske, er et træk, som Royal Copenhagen har i alt, hvad de producerer. De står med deres ben stærkt forankrede i traditioner, og de hviler på det som de ved de kan; det gode håndværk.

Nyt, men alligevel charmerende klassisk

Mega mussel blå riflet stel er et stel, hvortil der findes et hav af forskellige elementer. Det er alt fra termokopper til fade og kander – det er med andre ord bare med at få skrevet det på ønskelisterne til fødselsdage og til jul, hvis du selv ønsker dig det eller give det i gave, til en du holder af.

Mega mussel har adopteret mange af de traditioner, som Royal Copenhagen er baseret på, men stellet er samtidig helt sin egen. Det bærer præg af designernes store sans for stil og den kultur, der præger vores samfund – både nu og tidligere. Det er i sandhed et bevis på, hvor storslået dansk design er gået hen og blevet.

Sort riflet Royal Copenhagen er noget, som du kan kombinere med Blå mega Mussel. Du får på denne måde et bord, som ser både indbydende og elegant ud. Det er med til at give et indtryk af det klassisk danske design og det moderne – i en smuk symbiose, som vil betage enhver gæst.

Royal Copenhagen hortensiavaser er ekstremt populære

Du kan supplere ovenstående med en af de smukke Royal Copenhagen hortensiavaser, der også er kendt som ”Art of Giving Flowers”. Med denne vase har Royal Copenhagen skabt en buket, der samtidig er selve vasen. Den kan stå, som den er, med detaljerede kronblade og en smuk stilk som afslutning. De fås i lys rød, lys blå eller hvid med grøn stilk. Samlet er de en hel buket, men flere af den samme slags samlet vil være lige så smukt. Om de skal stå, som de er, eller om du vil have blomster i blomstervaserne – det er op til dig.

Hold dine blomster i hortensiavasens farve for at fremhæve det enkelte, eller skab kontraster ved at komme hvide blomster i den blå, blå blomster i den lyserøde og lyserøde blomster i den hvide. Ud over at pynte hjemme hos dig selv er hortensiavasen en rigtig god gaveidé. Mange kommer med blomster i gave, om det er fødselsdag eller jubilæum, men med denne vase kommer blomsterne af sig selv. Og så kan du vælge, om den skal stå alene, eller om du vil supplere med blomster til vasen.
Den fungerer også perfekt som værtindegave eller til et bryllup. For der er altid en lejlighed, hvor du kan sige det med blomster. Og disse blomster er, ud over at være smukke og dekorative, så langtidsholdbare, at din modtager vil kunne nyde synet af dem hver eneste dag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *