Store besparelser i januar måned

Derhjemme

Post Tags

ccss11

Der er mulighed for at lave en god handel på boligindretningsgenstande i øjeblikket. Det er januar måned, hvilket også betyder udsalg. Butikkerne skal have solgt ud af deres restlager fra det netop afsluttede år, og dette gøres årligt med et stort januarudsalg.

Inden for boligindretning er der store penge at spare. Kan man indfinde sig med, at det måske ikke er den seneste kollektion man anskaffer inden for lamper, borde, stole eller sofaer, kan man principielt spare op til 50, 60 og 70% på boligartikler.

Vi har været på udkig ude på markedet, for at se hvad der reelt set kan fås i øjeblikket.

Det er især sofaer, spiseborde, spisestole, lamper m.m., hvor det er muligt at indhente den største besparelse, men også her udvalget er størst.

Dog skal man være opmærksom på, at besparelsen ikke er helt så stor på større designerbrands, eftersom det naturligvis altid afhænger af udbud og efterspørgsel. Ligeledes er det heller ikke årligt man udskifter disse større boliggenstande, men ofte et køb som er mere velovervejet.

Det er også her den farlige tendens opstår i januarudsalget, eftersom det kan tiltrække enkelte til at foretage nogle køb som de rent faktisk ikke havde brug for.

Er man en af disse, er det vigtigt at man husker den økonomiske logik i sit køb. Fordi selvom varen er sat ned i pris, er pengene stadigvæk brugt. Det er ligegyldigt om man har sparet 2 eller 3.000 kroner, hvis man eksempelvis har brugt 5.000 kroner. Det er en sunk-cost, hvilket betyder pengene er brugt. Og hvis varen ikke er en nødvendighed, er det i hvert fald ret essentielt at kigge på varens betydning. Overstiger glæden ved købet af varen, i forhold til varens pris er diskussionen underordnet. Desværre er dette nu ikke altid tilfældet, hvorfor det igen understreger vigtigheden i den økonomiske forståelse af en udsalgssæson.

God shopping.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *