Tre gode ideer til hvordan du kan tilbringe ferien i Danmark i et telt

Derhjemme
camping på stranden

Post Tags

ccss11

Skal du og din familie bruge sommeren i Danmark, er der flere muligheder for, hvordan den kan tilbringes. Skal det være i sommerhus på en af de smukke danske øer eller på et lækkert hotel i en af Danmarks større byer? Eller måske noget helt andet? Hvad med at bruge sommeren i et camping telt? Ved at bruge sommeren i et telt har du mulighed for selv at bestemme, hvor og hvornår du vil holde din ferie. Du har frihed til at flytte teltet fra et sted til et andet, når du føler for at opleve mere. En ferie i telt er samtidig også en billig løsning. Hvis du tager på ferie et telt, giver det mulighed for en afkobling fra en hektisk hverdag og med den næsten terapeutiske effekt, som naturen har, er du sikker på at opnå en ægte følelse af ferie.

Her er nogle gode ideer til dig, der vil tilbringe ferien i Danmark i et telt.

Cykelferie

Danmark byder på utrolig meget smuk natur, og hvad er en bedre måde at nyde den end at opleve den på to hjul? Spænd teltet bag på cyklen, og lad Danmarks Magurtit-ruter guide dig gennem unikke naturoplevelser, og slå dig ned, når du finder et spot, hvor du har lyst til at vågne op den kommende morgen. I Danmark er det især ideelt at tage på cykelferie rundt på de danske øer. Læsø, Bornholm, Samsø eller nogle af de mindre øer, som eksempelvis Fanø er gode steder til dig på cykel og i telt. Der er mange teltpladser rundt om på øerne, hvilket gør det nemt for dig at komme rundt omkring på cyklen med dit telt.

Festival

En anden måde at bruge sin ferie på er på en af landets mange forskellige festivaller. For at opnå den helt rigtige festivalstemning bør du bo i telt. På en festival står teltene typisk som sild i tønde, og der er en helt unik stemning af hygge og sammenhold. Knap en dåseøl op med din nye nabo, og nyd så musikken, stemningen, hinandens selskab og den forhåbentlig bagende varme sol i jeres ansigter. Uanset hvilken festivalstype du er, vil du helt sikkert kunne finde et telt, der matcher lige dine behov og ønsker for plads, konformitet og kvalitet.

Overnatning i haven

Slå et telt op i haven og skab en hyggelig feriestemning lige midt i din egen have. Måske I har en hektisk sommer eller et budget, der ikke tillader en længere ferie lige i denne sæson. Intet problem. En miniferie i et telt i haven kan være lige så hyggelig, og børnene vil helt sikkert elske det.

Lige meget, hvilken type ferie du vil på kan du på denne side finde et camping telt, der passer lige til dine behov og feriedrømme. På denne side kan du finde store telte, små telte, farvede telte, telte i smarte modeller, telte beregnet til ekstra regn eller telte til en bagende varm sommer. Find dit drømmetelt på denne side, og skab din drømmeferie.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *