Vil du vide hvad der skete i 2015?

Derhjemme
2015

Post Tags

ccss11

2015 er ved at nå sin ende og dette byder på intet minde end en masse throwbacks til hvad der er sket af spændende begivenheder i løbet af året. Det er fjollet, hvordan tiden går så uforståeligt stærkt, at det nærmest føles som om, at man ikke lever livet ordentligt. Det nye år bringer altid en form for depression med sig, hvor man endelig indser, hvor lidt man faktisk har opnået i løbet af det foregående år. For det meste er det et skuffende resultat, og året er bare forsvundet ned i hverdagens stress og jag. Den eneste måde hvor på vi kan holde denne hverdag ud er ved at glæde sig til ting. Vi bruger altså al vores tid på at glæde os til ting, der foregår over en uge eller blot en aften. Det er altså her al vores tid forsvinder hen. Alligevel kan nogle begivenheder føles så uendeligt langt væk, på trods af at disse skete i starten af året.

Boligfronten

Mange ting er sket i løbet af det sidste, men på boligfronten er der ikke meget, der har rykket på sig. Det er stadig den minimalistiske stil der er den dominerende inden for boligindretning. Der er dog set en tendens til, at man ser flere og flere pastelfarver bevæge sig ind i de overdesignede danske hjem. Det man til gengæld har set er, hvordan den ellers meget populære kobberfarve er blevet total sidste år. Vi ser hvordan den flaskegrønne farve også har fundet sig vej ind i det danske designforum. Ellers er det det danske design, der overrumpler alle andre landes design, da det danskerne søger er dansk design. Det passer også med sin minimalistiske stil, til det verden ser som nordisk design.

Det er også i år at flere og flere at købe en vaskemaskine da priserne på disse herlige maskiner bare bliver ved med at falde, så det kan næsten ikke betale sig ikke at have en vaskemaskine. Men de lavere priser på vaskemaskiner er ikke kun godt, for det betyder også at der er nogen der begynder at lave vaskemaskiner der ikke er så gode, og derfor skal man altid huske at sørge for at læse vaskemaskine test inden man køber en vaskemaskine – læs mere her om vaskemaskine test.

Internettets darlings og Paris som hovedsted for en masse store begivenheder

Men i løbet af 2015 er en masse andre ting også sket. Vi har set, hvordan internettet har stået i flammer. Først fremmest, den fuldstændig destruerende kjole, der splittede internettet i to. Denne kjole opløste internettet tilbage i starten af året, var den blå eller var den hvis? Hvilken der var den rigtige er stadig ikke velkendt. Dernæst overrasket ham hele verden elsker at hade, nemlig Justin Bieber, da han i foråret udkom med hans nye sang i samarbejde med Diplo. Dette var første tegn på, hvordan Biebers nye ry var langt mere modent. Og hans succes forsatte kun, da den ene hit singel efter den anden blev spyttet ud af den nye og voksne Justin Bieber. I slutningen af året var det Drake, der gjorde hele verden skør i hotline bling. Og det var på ingen måde sangen, der gjorde folk skøre. Derimod musikvideoen, hvor Drake fyrer nogle ret voldsomme salsatrin, er blevet en af de mest populære videoer i 2015.
I Paris derimod er der sket en lang række langt mere seriøse begivenheder. Både i den negative og positive ende. Med et terrorangreb i November og Klimatopmøde for hele verden i December.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *