Drik Juice Og Undgå Allergi

Dit helbred
juice

Post Tags

ccss11

Hvis du er en af de mange danskere der lider af allergi kender du det sikkert godt. Følelsen af at vågne om morgenen og bare være helt stoppet til. At nyse og nyse uden at det hjælper. At gå rundt med snot hængende ud mens alle andre bare går rundt og nyder forårsvejret.
Heldigvis er der godt nyt på vej til dig, og til alle andre der lider af allergi i større eller mindre grad. Ny forskning viser nemlig at juice kan være med til at mindske virkningerne af astma, og i nogen grad også allergi.
Juice? Tænker du måske. Men ja, den er faktisk god nok. Her må vi dog lige sige at der er tale om 2 forskellige slags juice.
Den ene er den juice du kender og elsker, og som man f.eks. laver med en slow juicer. Det er er her du presser æble og appelsin og mange andre grøntsager (en slow juicer kan f.eks. også presse gulerødder og mandler). Det smager super lækkert og er sundt, og hvis du godt kan lide den slags bør du allerede nu undersøge muligheden for at købe en slow juicer. Kig f.eks. forbi minslowjuicer.dk for at se de forskellige modeller af slow juicere og sammenligne priser.
Nå, men det var et sidespor, for det var nemlig slet ikke den slags juice der var den gode. Den gode juice mod astma og allergi laver du nemlig i en blender, og her putter du altså bare alt i af hvad der er grønt og godt (men ingen frugt). Vi snakker alså broccoli og frossen spinat, ærter og hørfrø og alt muligt andet godt. Og så endelig masser af ingefær, det er nemlig super sundt.
Det der sker når du tager sådan en morgenjuice er at det på en eller anden måde er rigtig godt og gavnligt for kroppen. Du får masser af energi, og juicen formår at rense ud i stedet som du ikke vidste der skulle renses ud i. Mange oplever det f.eks. til træning – hvor man måske før har svært ved helt at trække vejret og kontrollere lungerne når det bliver rigtig hårdt, så har man ingen problemer med det de dage man har fået en masse ingefær om morgenen.
Så på den måde kan man sige at der er masser af gode ting ved at drikke juice. Det kræver selvfølgelig lidt tilvænning, og derfor kan det også i starten være godt at starte ud med en juice der er lidt mindre sund og hvor man f.eks. har puttet æbler eller appelsiner i også for at give den lidt sødhed, og så kan man så langsomt trappe det ned og fjerne de søde sager fra sin morgenjuice i takt med at både ens smagssancer og maven vender sig til sådan en ordentligt omgang morgenjuice.
Du bør i hvert fald prøve det, også selvom du ikke har allergi eller astma, for juice om morgenen kan være helt fantastisk når først man er vandt til det – og husk så selvfølgelig også at købe økologisk. Når man alligvel er i gang med at leve sundt kan man jo lige så godt gøre det ordentligt ikke, og du gider jo heller ikke have alle de klamme stoffer ned i din krop alligevel, vel?
Så husk de 3 råd for morgenjuice: Køb økologisk. Tilvend dig langsomt til dig. Gør det. Det er de 3 råd og følger du dem kan du være sikker på at det nok skal blive godt. Og køb evt. også en slow juicer til din eftermiddagsjuice, den må du stadig gerne drikke.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *