Husk motionen, mens du studerer

Dit helbred
motion

Post Tags

ccss11

Nogle studieretninger kan være meget tunge at komme igennem i forhold til lektiemængden, og har du måske samtidig et job ved siden af, kan det være næsten uoverskueligt at skulle presse træning eller motion ind i kalenderen også. Men fald ikke for fristelsen til at droppe motionen. Den hjælper dig igennem studiet og holder dig sund. Læs her, hvorfor du skal holde fast, og få et par tricks til at holde gejsten oppe.

Studietiden er ikke et midlertidigt pres

Det kan godt være, at du føler tiden er presset, når både studie og alt det andet skal passes, men du kan lige så godt vænne dig til tanken, for det er en del af livet, når man træder ud af den glade ungdom og er på vej ind i voksenlivet. Der bliver formentlig ikke mere tid før du når pensionsalderen, hvis dit liv former sig som hos de fleste. Du får sikkert et krævende job, og når der støder familie og måske endda børn til, bliver der bestemt ikke mere tid. Du kan med andre ord lige så godt vænne dig til tanken om, at livet er og bliver et rotteræs, hvis du vil følge med samfundet. Her gælder det om at glæde sig over de små fri-kvarterer, der kan opstå i dagligdagen, og netop den daglige løbetur eller besøget i træningscenteret kan vise sig at blive et skønt frirum for dig.

Har du tid til at undlade motionen

Med kalenderen fyldt op med aftaler og gøremål kan du måske få den tanke, at der ikke er tid til at dyrke motion eller sport. Det er imidlertid den helt forkerte måde at anskue tingene på, og det er der mange succesfulde forretningsfolk, der vil skrive under på. Både hjerne og krop fungerer bedst, når der tilføres masser af ilt og motion, og du bliver i stand til at nå langt mere på 7 timer med motion end på 8 timer uden motion. Du bør derfor snarere spørge dig selv, om du har tid til at skippe motionen. Gør du det, vil du være sløvere og mindre produktiv, og det er der formentlig slet ikke tid til.

Skab det bedste udgangspunkt for en god oplevelse

Selv om det er almen viden, at motion og sport er godt for alting, kan det alligevel være svært at komme op fra sofaen. Den har jo næsten ”indbyggede magneter”, som Anne Dorthe Michelsen skriver i en af sine sange. Et af de tricks, der virker for mange, er anskaffelsen af noget godt udstyr, enten i form af løbesko eller lækkert outfit, alt efter hvilken motionsform eller sportsgren du nu har valgt. Klik her, hvis du vil have lidt inspiration fra Nike-fronten.

Og det gør faktisk ikke noget, hvis du spenderer lidt rigeligt. I hvert fald virker det på mange som en form for forpligtelse, der hjælper med til at komme afsted. Tankereækken er selvfølgelig, at når der nu er brugt så mange penge på udstyr, skal det sandelig også bruges, så pengene ikke er spildte.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *