Hvilken Saftpresser skal jeg vælge?

Dit helbred
juice fra saftpresser

Post Tags

ccss11

Der findes rigtig mange forskellige maskiner til køkkenet. Nogle af dem vil helt naturligt være mere brugbare end andre, og det kan hurtigt komme til at fylde meget i køkkenet, hvis man har alt for mange maskiner. Det er derfor vigtigt, at man sørger for at de maskiner, som man vælger at investere i rent faktisk er brugbare, og dermed noget som man kommer til at benytte ofte nok til at man kan forsvare at have den stående i køkkenet. Sådan en maskine kunne f.eks. være en saftpresser. Selvom man kunne fristes til at tro det ud fra navnet, så er det altså ikke nødvendigvis saft, at man laver med sådan en. Man skal således vælge om man ønsker at det skal være en slowjuicer eller en saftcentrifuge. Det er ikke et uvæsentlig valg, så det bør man have gjort op med sig selv allerede inden købet foretages. Det er også vigtigt at man sørger for at have læst nogle tests inden man vælger den saftpresser man gerne vil købe – læs mere her om hvilke saftpresser test der er.

Hvad er ideen med en slowjuicer?

En saftpresser, der har funktion som en slowjuicer, laver juicen ved at kværne frugterne eller grøntsagerne. Det er en særlig omhyggelig proces, og det betyder rent faktisk, at flere af de gode vitaminer og andre gode sager bliver der i en større grad end hvad man er vant til fra normal juice. Det vil dermed kort sagt sige, at det er en sundere juice, end hvad man ellers har været vant til førhen. Det er derfor en god måde at lave juice på, da man sikre sig, at den gode smag samtidig også er utrolig sund og nærende.

Hvad gør en saftcentrifuge?

En saftcentrifuge er omvendt en saftpresser, som tager saften fra frugterne eller grøntsagerne, og svinger dem rundt ved en utrolig høj hastighed. Det betyder blandt andet, at juicen vil være mere iltet end tilfældet er ved juice lavet af en slowjuicer. Men til gengæld er det noget hurtigere, og utrolig nem måde at få sig noget friskpresset juice på.

Hvad skal man så vælge?

Man kan ikke sige at den ene form for saftpresser er bedre end den anden, men det er dog vigtigt at man tager forskellene med i ens overvejelser. Bare fordi man ikke generelt kan sige at en slowjuicer er bedre end en saftcentrifuge eller omvendt, så vil det typisk være tilfældet for den enkelte person, men det afhænger helt og aldeles af ens behov hvad der er den bedste maskine. Hvis man går meget op i, at den juice man drikker skal være så fyldt med vitaminer som muligt, og man ikke har noget imod at det tager længere tid at få lavet den, så er det klart en slowjuicer saftpresseren, som man skal gå efter. Hvis man derimod foretrækker at ens juice kan blive lavet hurtigt, og den i øvrigt også er mere klar i det, som man kender fra juice, som man køber i forretningerne, så er det en saftcentrifuge saftpresser, der er den rette maskine. Det er derfor en absolut nødvendighed, at man har klargjort ens behov inden man vælger saftpresser, så man får det optimale ud af ens maskine.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *