Kettlebells – tag træningen med hjem i stuen

Dit helbred

Post Tags

ccss11

Fitnessabonnementer kan være dyre, og ofte får du dem slet ikke brugt. Så kan du bare betale måned efter måned. Det er træls, og der er ingen grund til at spilde tid og penge på det, når du i stedet kan tage træningen hjem i stuen og træne 5-10 minutter, når det passer dig, og ikke når fitnesscenteret har åbent. På den måde bliver det heller ikke grænseoverskridende, hvis de øvelser, du laver, ikke altid ser lige godt ud.

Sådan træner du med kettlebells

Kettlebells er en slags vægte, men ikke som de normale håndvægt eller vægtstænger, som du sikkert kender dem fra fitnesscentrene. Eneste forskel er håndtagene, som gør dem nemmere at arbejde med. De kan bruges til mange forskellige øvelser, og derfor behøver de økonomiske midler til din træning ikke være så høje.

De kan selvfølgelig fås i alle mulige størrelser. Kettlebells i mange vægklasser, om man vil. Helt nede fra 4kg og op til 32 kg. Du kan også købe dem enkelvis eller hver for sig, eller du kan endda købe en samlet pakke, så du er sikker på, at du har alt, hvad du skal bruge til at få den bedste træning. Det betyder også, at der er muligheder for at udvide, når du bliver stærkere og i bedre form.

Øvelserne, du kan lave med Kettlebells, findes i mange former og typer. Så for dig handler det om at finde netop de øvelser, som passer bedst til dét, du gerne vil opnå. Om det er at blive stærkere, mere fleksibel eller bare stramme op hist og her. Du skal med som så meget andet bare huske at træne kontinuerligt.

Tag på kursus og bliv endnu bedre

Det kan være svært med videoer på Youtube, der fortæller dig, hvordan du skal træne, og hvilke øvelser du skal give dig i kast med. Og du skal slet ikke begynde at eksperimentere med at opfinde øvelser selv. Det kan kun give skader.

I stedet kan du overveje at tage på kurser i forskellige former for idræt og styrketræning. På den måde får du hele tiden udvidet det sortiment at øvelser, som du så kan tage med hjem og udfolde på stuegulvet.

For eksempel kan du på www.lofkurser.dk finde forskellige former for træning, der arbejder med ting, som du måske ikke ville få fat på i et fitnesscenter – eller alene hjemme på stuegulvet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *