Author : Samsonnet.dk

Date : 2 år siden

Category : Derhjemme

Det kan være svært at indrette sit hjem. Der er mange der oplever det, at de køber noget, og kun efter få dage virker det de har købt kedeligt og intetsigende. Der er mange der bruger mange penge i forbindelse med deres indretning, simpelthen fordi de føler et behov for fornyelse. Dette sker ofte hvis man investerer i møbler, som ikke er af særlig god kvalitet, eller møbler som for mange kan virke intetsigende.

Hvis man virkelig ønsker et spændende hjem, men spændende møbler, som er helt unikt og svært at kopiere, så er det en god ide, at investere i nogle få, men meget smukke designermøbler. På denne måde kan man skabe et meget ikonisk hjem, med en meget unik indretning.

En moderne og tidsløs indretning


Hvis man er til et lidt moderne og måske endda futuristisk look af hjemmet, så er møbler fra den danske designer Verner Panton et godt bud. Han var en møbeldesigner, som designede meget tidsløse og meget unikke møbler. De er ofte lavet af farvestrålende materialer, og de skaber virkelig et billede af en meget ikonisk hjem.

Det kan give en indretning der virkelig skaber fascination hos gæsterne. Tricket er, at investere i nogle møbler, som skal have opmærksomheden i rummet. Verner Panton møbler passer rigtig godt sammen med den mere minimalistiske stil, hvor der ikke skal være fyldt med tæpper, puder og andet nips. Hvis man investerer i et lækkert møbel fra Verner Panton, så skylder man det også at skabe en indretning som koncentrerer sig om møblet.

Et godt bud på et ikonisk stykke møbel kunne være S-stolen fra Verner Panton. Det er en meget unik stol, som er udformet af et sammenhængende stykke plastik. Den er meget vel set i designer verdenen, og det er meget smuk. Den kan bruges som spisesol, eller bare til at stå i rummet. Hvis man er mere til en afslappet lænestol, så kunne et godt bud være hjerte stolen fra Verner Panton. Det er en ikonisk stol, som er kendt for sit hjerteformede ryglæn. Den har et kantet look, og er meget behagelig at sidde i. Den mest populære udgave, er i en meget stærk rød farve, som Verner Panton selv er blevet fotograferet i. Der findes hundredevis af andre helt unikke designs fra Panton, og hvis man er interesseret i den populære danske designer, kan man læse mere om Verner Panton på diverse sider på internettet.

Brug danske designs i indretningen


Der findes også massere af andre designere, som kunne hjælpe til at pryde dit hjem. Et godt råd vil være, at undersøge markedet inden for danske designs. Dansk indretning er meget populært i udlandet, og er set som noget meget smukt og unikt. Hvis man gerne vil opnå en unik og smuk indretning, så er danske designere altid et godt sted at starte. Ved at putte en smule design ind i hjemmet, kan man skabe et helt andet og meget unikt udtryk.

EFTERLAD EN KOMMENTAR :

RELATEREDE ARTIKLER :

Store besparelser i januar måned

9 måneder siden

Der er mulighed for at lave en god handel på boligindretningsgenstande i øjeblikket. Det er januar måned, hvilket også betyder udsalg. Butikkerne skal have solgt ud af deres restlager fra det netop afsluttede år, og dette gøres årligt med et stort ja...

Bedre forhold for de studerende

11 måneder siden

Man kommer ud for masser af udfordringer som studerende på en videregående læreanstalt i Danmark. De fleste skulle gerne komme fra selve studiet og gøre dig meget klogere, men desværre er der også en lang række udfordringer, som slet ikke har med din...

Sådan klarer du bedst din rens af fliser

11 måneder siden

Er du træt af, at dine fliser er blevet beskidte og grimme at se på? Frygt ej, det kan nemlig nemt ordnes, så længe du har de rigtige instrumenter og teknikker. Her får du en guide til de mest basale teknikker, så du kan få lavet en ordentlig rens af...