3 startup-tips til dig der ønsker at starte et firma og ansætte medarbejdere

Gode tips

Post Tags

ccss11

Flere og flere unge springer ud som iværksættere med drømmen om at starte egen virksomhed og blive sin egen chef. Unge iværksættere har nemlig fået bedre muligheder for at lykkes med den gode idé, hvis der samtidig er en god portion drivkraft og drive til stede. Hvis du selv går med tanken om at følge drømmen og springe ud som virksomhedsejer med ansatte, er der dog en række ting, du skal have styr på først. Når virksomheden først bliver en realitet, vil du nemlig have meget om ørerne, og derfor er det en god idé at overveje praktiske foranstaltninger inden firmaet går i luften.

Start en hjemmeside og bliv synlig online

Uanset hvilken forretning du drømmer om at starte, er det alfa og omega, at du har en hjemmeside til dit firma. I dag søger forbrugere og potentielle kunder nemlig i høj grad efter virksomheder på nettet, og derfor skal din naturligvis også være at finde online. Du bør derfor oprette en hjemmeside fra start, hvor eventuelle produkter præsenteres sammen med kontaktoplysninger og information om dit firma. Derudover er synlighed på nettet enormt vigtigt, hvorfor du bør bruge tid på SEO eller GoogleAdwords, hvis du vil sikre dig en høj placering på Google. Din hjemmeside skal naturligvis se indbydende og professionel ud, og du kan derfor kontakte et webbureau, hvis du har brug for hjælp til udvikling af din hjemmeside.

Organiser møder og strukturer arbejdsdage i et system

Hvis du ønsker at starte en virksomhed og ansætte medarbejdere, skal du have styr på, hvordan du planlægger arbejdsdagene og skaber en god arbejdsplads for dine ansatte. Det er f.eks. din opgave at være organiseret og struktureret, hvad angår møder med dine medarbejdere såvel som med eventuelle kunder. Derfor er det enormt vigtigt, at du har et godt system, som kan hjælpe dig, når der skal planlægges møder og struktureres arbejdsdage. Du kan med fordel investere i et softwaresystem fra www.askcody.dk, som kan overskueliggøre planlægningen og gøre det lettere at kommunikere med dine medarbejdere. På den måde får du mere frihed og tid til at varetage andre, vigtige arbejdsopgaver.

Få styr på lønninger med timeregistrering

En anden ting, man skal have styr på som virksomhedsejer med ansatte, er naturligvis lønninger. Det kan dog være svært at afregne løn, hvis dine medarbejdere ikke har faste, ugentlige time, og derfor kan det være en stor fordel at investere i en tidsregistreringsapp. På den måde kan dine ansatte nemlig selv registrere den tid, de bruger på diverse arbejdsopgaver. Det kommer desuden til at spare dig for mange timers arbejde, når dine medarbejdere selv registrerer deres timer, hvorfor det i mange tilfælde vil være pengene værd at investere i en tidsregistreringsapp. Tjek kala.dks smarte app til  timeregistrering, som tilmed har indbygget kørselsregnskab, vareforbrug og mere meget. Derudover kan app’en synkroniseres med din virksomheds økonomistyringssystem, hvilket ligeledes gør dine arbejdsopgaver færre.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *