De rette U-profiler til glas og kanter

Gode tips
u profil til glas og kanter

Post Tags

ccss11

Det er nok ikke de fleste der ved, hvad u-profiler til glas og kanter egentlig er for noget, men navnet i sig selv er faktisk ret beskrivende. Det fungerer kort og godt sådan, at når man arbejder med glas eller andre materialer, så får man ofte nogle kanter og hjørner, som til tider kan være skarpe. Det kan være på alt lige fra maskiner til f.eks. et gelænder, hvor der nogle gange er brug for, at der lige kommer noget blødere materiale på. U-profiler har deres navn fra den form de har, da de kan monteres over en kant, så de faktisk helt selv sidder fast, så længe tykkelsen stemmer. Det er altså både hurtigt og nemt, hvis man har nogle skarpe kanter der skal sikres.

Sørg for at sikre skarpe kanter

Hvis du arbejder i industrien, hvor der godt kan være store maskiner og alting generelt bare er stort, så er der ikke altid et så stort fokus på detaljen. Ting skal bare fungere og så bliver alle kanter og hjørner ikke altid finpudset så godt, som de måske burde være blevet. Du behøver dog ikke bare at erklære fallit, for du kan jo bruge nogle af de mange forskellige profiler til at rette op på dette. Det kan måske være nogle reoler, som har en meget skarp kant eller en dørkarm, hvor man kan risikere at komme til skade. Selvom det naturligvis er lækkert at have mange steder, så er det vigtigt, at man har de forskellige profiler på steder, hvor der færdes mange mennesker. Det kan være alt fra store indgangspartier til en enkelt stol. Hvis mennesker har meget kontakt med den kant, så kan man nedbringe antallet af skader markant ved at installere denne sikkerhed.

Undgå skrammer på båden

Det er dog ikke kun skarpe kanter man kan bruge det til, for sådan en u-profil har mange andre muligheder. Det kan f.eks. være, at man har en båd, som har et lækkert lag af lak, som man helst ikke vil lave ridser i. Det kan dog være svært, når man konstant skal ind til land eller måske lægge sig op ad nogle andre både. Her kan man bruge u-profiler med gummi til at lave en blød kant rundt om båden, så den godt kan lave et blødt sammenstød med andre hårde genstande uden at det ødelægger både lak og båd. Det kan altså i korte træk bruges til alt, hvor der er en fare for, at man kan støde ind i andre ting, som de ikke burde. Der er altså ingen grænser for, hvad det kan bruges til.

Køb i god kvalitet – det betaler sig

Hvis du skal sætte dine u-profiler på nogle maskiner eller køretøjer, som skal være ude i hårdt terræn eller vejr, så er det vigtigt, at der bliver købt ind i ordentlig kvalitet, så man ikke lige pludselig står uden sine u-profiler, fordi de er rådnet op eller er frosset til, så de ikke længere virker.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *