Få den fedeste studentertur

Gode tips

Post Tags

ccss11

Rigtig mange unge mennesker er lige startet på deres sidste år af deres gymnasiale uddannelse, hvilket betyder, at de skal have deres studenterhuer på til næste sommer. Det betyder også, at der allerede nu er rigtig meget, der skal planlægges. Studenterugen er en fantastisk tid, hvor de unge mennesker virkelig får lov til at fejre, at de endelig er færdige med den første del af deres uddannelse og får lov at nyde en pause inden, at de skal til at i gang med den næste del af deres uddannelse. I denne artikel vil der blive præsenteret nogle ideer til, hvordan man sikrer den fedeste studentertur.

Vær i god tid

Dette kan slet ikke siges ofte nok, og det er nok noget af det vigtigste overhovedet i første omgang; sørg for at være i god tid. Det gælder med alt, der skal reserveres eller købes, for hvis I ikke får det gjort i god tid, kan I risikere at stå med ingenting på hånden, når dagen oprinder.

Rigtig mange unge vil fristes til at sætte deres forældre på jobbet med at arrangere studenterturen – men det er ikke sådan, at det hænger sammen. Studenterturen er noget, som I som studerende selv skal tage ansvar for at få i orden. På den måde kan man heller ikke brokke sig over, hvis det, som der er blevet arrangeret, ikke er godt nok.

Det er da heller ikke det sværeste at få styr på studenterturen. Det er bare at uddelegere nogle opgaver til folk i klassen, og så har man hver sit ansvarsområde, som skal være i orden.

Fest i studentervognen

En af de ting, som I virkelig skal være i god tid med, er studentervognen – især hvis I vil have en fed en af slagsen. I kan blandt andet finde en fed vogn hos Amok.as til jeres tur.

Der er mange ting, som I lige skal have i tankerne, når i vælger vogn. Er der plads nok? Hvor stort er jeres budget? Er der noget, som vi selv skal skaffe til vognen? Og mange flere spørgsmål i samme dur. Især budgettet er en af de vigtige ting. Det er nemlig jer selv, der skal finansiere vognen – det ved de fleste af jer heldigvis godt i forvejen. Så I skal gøre op med jer selv og hinanden, hvor mange penge I vil spendere på projektet.

Slut aftenen godt

I kan ikke sidde i studentervognen hele dagen, og derfor skal I finde på noget til aftenen. Det kunne f.eks. være at tage ud at spise et sted som på Bones. Find en Bones restaurant i nærheden af jeres by, og reserver så bord med det samme, så I er sikret pladser til jer alle sammen, når I kommer efter studenterkørslen.

Bones er et af de steder, hvor de gerne vil have studenter ind – også selvom de har drukket lidt. Det er langt fra alle spisesteder, der gider det, og blandt andet derfor er Bones et oplagt sted. Og så er det da også lækkert lige at få noget godt mad inden, at I skal ud og feste videre.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *