Modvirk rod med sorte strømper

Gode tips
rodesokkeskuffe

Post Tags

ccss11

Vi kender vist alle sammen sokkeskuffen fra helvede. Den der skuffe der er fuld af strømper der ikke passer sammen, har forskellige farver, og hvor det hele er et stort rod. Man kan godt prøve at rydde op i det, men på en eller anden måde går der aldrig mere end et par dage, højst en uge, før der så igen er helt rodet til. Det er noget skidt, og det skal der gøres noget ved.

Hvorfor er rod i sokkeskuffen dårligt?

Det at vælge strømper er noget man gør hver eneste morgen, og hvordan det foregår har rigtig meget at sige i forhold til hvordan man starter morgenen. Hvis man starter sin morgen med at blive irriteret over rodet, med at bande og svovle sokkerne langt væk, og med at bruge lang tid på at finde et par strømper der matcher, ja så er der altså en risiko for at resten af dagen også bliver noget rod. At den her dårlige energi man har med sig fra morgenstunden varer ved, og sætter sit præg på dagen.

Det kan godt være at det ikke er noget man lægger mærke til eller synes påvirker en, men når først man har prøvet et par morgener hvor der er helt styr på strømperne så kan man i den grad mærke forskel.

Løsningen er sorte strømper

Der er heldigvis en løsning, og den er ret nem. Det koster lidt penge, men det er penge der er rigtig godt givet ud. Løsningen hedder sorte strømper, og masser af sorte strømper. Du skal simpelthen ind og erstatte alle de strømper du har nu, alle dem der givet dig rodet, med sorte strømper der giver dig ro og gør det hele nemt.

Sådan gør du rent praktisk

Det er ikke svært at følge rådet, og følger du trinene her kommer du hurtigt og nemt i mål.

  1. Det første du skal gøre er at finde en webshop der sælger sorte strømper, og så bestille en ordentlig bunke sorte strømper hjem. Du skal sørge for at det er helt sorte strømper, det skal ikke være sådan at de har lidt forskelligt mønster. Helt sorte, sådan at alle strømper passer med alle strømper.
    Sørg for at du ikke bare vælger den første den bedste webshop, men sørger for at læse lidt om produkterne inden du køber, sådan at du er sikker på at det er strømper i en okay kvalitet du får. Du kan f.eks. gå ind på Trustpilot og læse anmeldelser der
  2. Når du så har bestilt dine sorte strømper skal du bare vente på at pakken kommer.
  3. Når pakken kommer går du ind til din sokkeskuffe. Kig på rodet. Glæd dig over at det snart er slut. Og tag så din skraldespand, og smid alle strømperne deri. Ja, alle strømperne. Også de sorte strømper du har i forvejen – de passer nemlig ikke med det nye system, så hvis du beholder dem gør det det ikke spor nemmere for dig. Eneste undtagelse er hvis du har nogle strømper der virkelig skiller sig ud, dem der f.eks. er hvide eller farvede, det er jo rimelig nemt at se hvilke de passer med så dem kan du godt beholde. Men alt hvad der minder om sort skal ud.
  4. Nu lægger du så alle de sorte strømper ind i sokkeskuffen, og du kan nu glæde dig over hvor pænt og rydeligt det ser ud.

Du kommer helt sikker til at være glad for det når du har fået dine sorte strømper, men den fulde effekt kommer først efter et par dage når du virkelig har vænnet dig til det.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *