Sådan handler du på ny-form.com

Gode tips
nethandel

Post Tags

ccss11

Ny-form er en dansk stiftet sportsvarekæde, som har omkring 30 butikker fordelt i Danmark, Sverige og Tyskland. Kæden har eksisteret siden 1986, hvor den første butik åbnede i Lakolk på Rømø ved Vesterhavet. Siden har butikken altså vokset sig til en kæde og ny-form kan nu kalde sig en af de førende danske forhandlere af sportstøj og udstyr. Ønsker du mere information om ny-form som virksomhed, kan du besøge siden her.

Udover de 30 butikker har Ny Form hjemmesider på dansk, svensk og tysk, hvorfra deres produkter kan forhandles. Læs med her, hvis du er i tvivl om, hvordan du får de rigtige varer bestilt hjem fra ny-forms internetside.

Find den rigtige vare

Lad os eksempelvis sige, at jeg vil bestille en skijakke fra ny-form.com. Den skal være et bestemt mærke, den skal passe min størrelse, og jeg foretrækker en bestemt farve.

Med udgangspunkt i www.ny-form.com , kan jeg vælge mellem forskellige kategorier i fanebladene til venstre eller i tilsvarende kategorier i den vandrette bar øverst på siden. Jeg vælger topkategorien ’skitøj’. Under kategorien skitøj, kan jeg læse, at der tilbydes funktionelt skitøj i alle farver og størrelser og til de billigste priser. Herunder listes de mest populære varer i kategorien op. Her finder jeg ikke den vare jeg leder efter. Til venstre kan jeg igen vælge forskellige kategorier i faneblade, og jeg vælger her kategorien ’skijakker’.
Igen vises de mest populære varer i kategorien skijakker. Derudover kan jeg længere nede se alle skijakker der forhandles. Jeg kan selv vælge, om der skal vises henholdsvis 24, 36 eller 48 produkter per side. Dette er et spørgsmål om smag og behag i forhold til at skulle skabe sig et overblik. Derudover kan jeg vælge at sortere produkterne i fire kategorier: mest populære, alfabetisk, pris lav til høj og pris høj til lav. Jeg leder efter en billig skijakke, og vælger derfor sortering efter laveste pris først. Jeg kan herefter aktivere andre filtrer i min søgning så som køn, størrelse, mærke og farve.

Jeg har nu fundet den skijakke jeg ønsker at bestille, og placerer den i kurven i ønskede størrelse og antal.

Gennemfør din ordre

I højre hjørne af skærmbilledet, klikker jeg på indkøbskurven og kommer til min kurv med den samlede ordre. Her kan jeg se detaljer om produktet og sikre mig, at størrelse og antal er korrekt. Herefter klikker jeg nederst til venstre på ’gå til levering’.

Nu vises en side, hvor jeg skal vælge leveringsmetode og udfylde mine informationer. Jeg udfylder som minimum alle felter, der er markeret med * og klikker nederst på siden på ’gå til betaling’. Jeg vælger nu betalingsmetode, efterser min ordre og sender ordren afsted. Jeg vil herefter nå til en side, hvorfra jeg kan printe eller gemme min kvittering.
Min bestilling er nu gennemført. Har jeg bestilt inden kl 14:00 garanteres det, at jeg vil modtage min ordre på den valgte adresse næste dag.

Fortryder jeg mit køb har jeg altid 60 dages returret og kan bytte skijakken i alle ny-forms butikker.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *