Tag med kæresten på en hyggelig ferie

Gode tips
kreta

Post Tags

ccss11

Sommeren er over Danmark – eller det vil sige, at sommermånederne er over os. Der er nemlig ikke meget sommer over de blæs- og regnvejrsdage, som hænger over os i tiden. Drømmer du og kæresten jer ofte væk fra det kedelige vejr og ned til et sted, hvor der er solskin og turkisblå vand, så er I langtfra de eneste. Mange af os danskere går nemlig ind og tjekker, hvad en flybillet til de varme lande koster. Og faktisk bliver man ofte overrasket positivt, idet priser på rejser kan findes til overkommelige priser. Derfor kan dig og kæresten altså også finde en billig rejse, hvis I vil væk fra det kedelige vejr, der tilbydes her i vores ellers yndige land. Vil I afsted på rejse, er der mange steder, som I kan tage til, men vi kender en hyggelig ferieø, som I nok vil nyde til fulde

Besøg den hyggelige ø Kreta

Vil I et sted hen, hvor der står godt vejr på menuen hver eneste dag, så er det Kreta, der skal besøges. Kreta er den største græske ø og den femte største ø i middelhavet. I vil helt sikkert ikke blive skuffet, hvis I vælger er købe flybilletter hertil, idet der findes alt, hvad man kan drømme om. På Kreta vil der være mulighed for at se nogle spændende seværdigheder som Samaria – Kløften og Knossos – der er den mest besøgte turistattraktion på Kreta.

Udover nogle spændende seværdigheder så har I altså også mulighed for det pæne turkisblå vand. Kreta er specielt kendt for det klare og gennemsigtige vand, der kan bydes på hos flere af deres strande. Vand som dette finder man aldrig i Danmark. Selvom vi har et yndigt land, har vi altså ikke noget klart vand – faktisk skal man være heldig, hvis bunden skal kunne ses. Det er en helt anden sag på Kreta, idet langt det mest af vandet er helt gennemsigtigt, og har I dykkerbriller med, vil I opleve, at der faktisk er mulighed for at se virkelig langt under vandet, hvilket betyder at fisk osv. kan ses, hvis tiden tages til det.

Få et godt kamera med

Når I først skal på ferie, er det vigtigt, at have et godt kamera med, så nogle af jeres mange minder kan blive foreviget. Når denne smukke ø besøges, kan I godt regne med flotte omgivelser, som nærmest indbyder til, at det nye Instagram- eller Facebookbillede tages. Er I ikke typerne, der bruger de sociale medier så meget, kan I passende gemme jeres billeder i en fotobog, så der altid kan ses tilbage på den hyggelige tur, som I havde sammen på den smukke ferieø Kreta.

Lyder Kreta som et sted lige for jer, kan det også klart anbefales, at I smutter afsted. En sådan ferie under varme himmelstrøg vil ikke blive glemt – så find jeres flybilletter til Kreta her. Billetterne er billige, men den tur I vil komme på er af højeste kvalitet, og den vil helt sikkert ikke blive glemt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *