Vil du bruge et år på at udvikle din kreativitet?

Gode tips

Post Tags

ccss11

På Øse Efterskole kan du tage et år på den kreative linje for at udvikle dig selv og dit potentiale som kunster eller bare kreativ mest muligt.

Har du altid drømt om at blive kunster? Eller er du bare vild med at lave kreative ting, bruge dine hænder til at skabe noget og se resultaterne bagefter? Så er Øse Efterskole helt sikkert noget for dig, for her kan du komme på den kreative linje, hvor der er ekstremt mange muligheder for at blive bedre, udvikle sig og måske også overskride nogle grænser, sådan at du bliver meget mere sikker i det, du gør.

På skolen kan du få lov til at prøve alverdens spændende ting af. Blandt andet laver skolen hvert år et teaterproduktion sammen, hvor alle eleverne går sammen om at lave skuespil, spille musik, producere film og alt mulig andet spændende, sådan at produktet bliver et smukt teaterstykke, som folk kan komme at overvære. Her kan man altså virkelig udfordre sig og rykke grænser, hvis man er villig til at prøve noget nyt.

Er du en af dem, der måske har overvejet at blive kunster, så kan du også være garanteret, at du kan rykke dig ekstremt meget på sådan et år, fordi skolen har masser af dygtige underviser, der er klar til at spotte potentialer i dig og de andre elever, og derfor er de også villige til at give forskellige udfordringer til eleverne, alt efter hvilket potentialer de ser. Læs mere hos Øse Efterskole, hvis dette har vækket din interesse.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *