Author : Samsonnet.dk

Date : 1 år siden

Category : Spar penge som studerende

Puch Maxi er et navn, som vi alle har hørt før. Det er nemlig navnet på en aldeles populær knallert her i lille Danmark. Men hvorfor er det helt præcis, at denne knallert er så populær, og hvad er grundene til, at man skal vælge denne? Læs med her og find nogle af svarene.

Perfekt til den studerende


Når man er ung mellem 16 og 18, står man i en situation, hvor man ofte kan komme til at føle sig fanget, fordi man ikke bare lige kan tage en bil, hvorhen man vil, da det først er muligt at tilegne sig det kørekort, når man fylder 18. Det er her, hvor Puch Maxien kommer ind i billedet. En knallert eller en scooter er nemlig oplagt til de unge mennesker, da kørekortet hertil kun kræver, at man er 16 år. Det kommer til at spare en som forælder en masse tid og skænderier, da sønnen eller datteren nu har muligheden for at kunne transportere sig selv.

I denne alder går man selvfølgelig i skole, og vil man gerne være fri for at skulle tage bussen hver dag – og sandsynligvis også spare noget tid – kan man vælge at tage scooteren til skole og hjem igen. Det giver uundgåeligt de unge mennesker en meget større frihed, og samtidig kan de få lov at forberede sig til den dag i en alder af 17-18 år, hvor de skal til at sætte sig bag rattet.

Der er altså ingen tvivl om, at man vil få meget godt ud af at anskaffe sig en Puch Maxi. Desuden har den også et fedt og retro design, som de fleste unge i dag er helt vilde med, og det er da også en af grundene til, at netop denne knallert er så populær her i Danmark.

Klar reparationen selv


Det siger sig selv, at en knallert kan gå i stykker eller blive slidt – også selvom den hedder en Puch Maxi – især hvis den bliver brugt meget. Heldigvis behøver det ikke at være et problem eller en besværlighed. Man kan nemlig let reparere en Puch Maxi selv, hvis bare man selv, ens far eller venner, har lidt forstand på det. Det eneste, du har brug for, er blot de rigtige reservedele og værktøj, og reservedelene til en Puch Maxi er heldigvis lette at finde. Find reservedelene online lige her.

Det tager tid at reparere sådan en scooter eller knallert, og derfor er det irriterende med afbrydelser, fordi man mange gange bare gerne vil være færdig. Hvis man er ryger, kommer man til at tage mange pauser. Man kan selvfølgelig også gøre det nemt for sig selv og skifte over til en e-cigaret. Denne må nemlig gerne benyttes indendørs og er ikke til fare for nogen eller noget, da den ikke kan antænde noget, der hvor man reparerer. Du kan læse mere på www.prodamp.dk, om det kunne være en mulighed, hvis man gerne vil slippe for afbrydelserne. Som et ekstra plus er det også en sundere løsning.

EFTERLAD EN KOMMENTAR :

RELATEREDE ARTIKLER :

Tre sparetips til den studerende

2 år siden

At være studerende er en hård omgang. Der bliver stillet store krav på studiet, ligesom økonomien er et punkt, hvor du virkelig skal tænke dig om. Du kommer ikke langt på din SU, og når du endelig har betalt husleje, forsikringer, mad og andre regnin...

Billige cykler gør livet som studerende nemt

2 år siden

Når ens eneste indkomst er SU, kan det være svært at få hverdagen til at hænge sammen. Der er ingen tvivl om, at det er muligt at have et arbejde ved siden af sin skolegang, alligevel ville det være ideelt, hvis man kunne overleve udelukkende på sin...

10 billige og nyttige rejsetips til studenter i påskeferien

2 år siden

Billede: Dariusz Sankowski Som studerende anser vi ofte vores stramme budget som en forhindring, når det kommer til at tage på ferie. Men på samme tid tvinger det os til at være kreative og anderledestænkende i vores planlægning og tankegang. Vi g...