Gør Din Hjemmeside Klar Til 2016

Iværksætteri

Post Tags

ccss11

De fleste vil måske synes at det er lidt tidligt at begynde at tale om år 2016. Året 2015 er ikke engang halvvejs, og allerede nu begynder vi at tale om næste år, som om at der ikke stadig kan nå at ske nye og spændende ting de næste 6 til 7 måneder.
Og ja – 2015 er endnu ikke overstået. Men hvad sjov er der ved at gøre sin hjemmeside klar til det man kender? Det sjove kommer først når man gør sig klar til fremtiden. Derfor får du her nogle gode råd til at gøre din side klar til år 2016.

Dit design skal være responsivt

Hvis du ikke allerede nu har fået responsivt design er 2015 efterhånden ved at være absolut sidste udkald. Ikke nok med at brugen af mobiltelefoner til at søge information efterhånden har overskredet antallet af søgninger på almindelige computere, så er det også flere og flere der foretager sine køb og bestillinger via telefonen. Og kan de ikke bestille hos dig, ja så køber de altså bare hos konkurrenten.
Specielt i 2015 (og også i 2016) vil man se mobilhandel tage et stort hop fremad. Det skyldes ikke mindst at man med MobilePay til webshops har fået en nem og hurtig måde at betale via mobilen på. Det er de færreste der har lyst til at sidde i bussen eller toget med dankortet fremme og foretage et køb, men kan man betale via MobilePay kan man sagtens handle på vej hjem fra arbejde.

En anden grund til at det er nu det skal være er Google. Søgemaskinen er nemlig begyndt at tage mobilvenligheden på hjemmesiden med i overvejelserne om hvem der skal ligge øverst, og hvis ikke du er mobilvenlig kan du altså ikke findes på google når man søger fra telefoner. Så hvis du manglede endnu en grund til at blive mobilvenlig fik du den der.
Har du ikke responsivt design står det dig nu forhåbentlig klar at du bør have det. Kig ind på http://1902software.dk/mobil/ og se hvad de skriver om det derinde, og få et overslag på hvor meget det koster. Hellere i går end i dag

Din hjemmesidehastighed skal op

Du synes sikker at du har en hurtig hjemmeside. Den loader som den skal. og der er ingen problemer. Men har du overvejet at du sidder på en rigtig god internetforbindelse, sikkert bedre end den de fleste danskere har? Og at det der svarer til 0,01 sekund for dig måske i virkeligheden er 1,11 sekunder for ham på landet?
Der er kun én rigtig måde at finde hastigheden på ens hjemmeside på, og det er via de forskellige hastighedstest der er på nettet, f.eks. Pingdom eller Googles Pagespeed.
Undersøgelser lavet hos Amazon viser faktisk at for hver enkelt milisekund din side laoder mister du besøgende. Så hver en smule tæller.

Og ligesom med rådet om responsivt får du også en ekstra grund til hvorfor du skal implementere rådet her (hvis altså du havde brug for endnu en grund). Igen er det Google der giver grunden. De er nemlig begyndt også at tage en hjemmesiden hastighed med i overvejelserne når de skal finde ud af hvem der skal ligge helt i toppen. Og så kan du have nok så mange gode link og god information på hjemmesiden, men hvis din side tager 5 sekunder om at blive indlæst kommer du ikke højt op i Google. De gider det simpelthen ikke.

Det var to ting du kan begynde at implementere allerede nu og på den måde være klar til år 2016. Sæt projekterne i søen allerede nu – så er der håb for at vi når det.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *