Sådan tjener du penge på nettet

Iværksætteri
penge online

Post Tags

ccss11

Der er masser af penge at hente på nettet, og nærmest uanset om du er til det ene eller det andet kan du komme til at tjene masser af penge hvis bare du gider lave en indsats og sætte dig lidt ind i tingene. Du kommer måske ikke til at tjene en formue her og nu, men hvis bare du kan tjene et par tusinde ekstra hver måned er det bestemt også noget der kan mærkes i budgettet. Det ved jeg i hvert fald at det har gjort for mig. Jeg har derfor samlet nogle ideer så du kan se hvordan du også selv kan komme i gang med at tjene penge. Der er ikke alle ideer på hele nettet, der skal man finde en decideret tjen penge side som Moneymarket.dk, men der er hvert fald lidt så du kan se om det måske er noget for dig.

Begynd at blogge

En af de simpleste måder at tjene penge på nettet er bare at begynde at blogge om hvad der lige falder dig ind. Hvis du er god til at skrive (og måske også lidt heldig) bliver din blog populær og så kan du begynde at tjene penge på det. Det kan du gøre f.eks. ved at anmelde produkter for folk mod at du må beholde produkterne bagefter, eller du kan putte reklamer på og så får du penge når nogle klikker på reklamer. Det hedder i øvrigt Google Adsense.

Du kan også skrive om produkter hvor du så laver et specielt link og så når der er nogle der klikke på det link og køber produktet får du en procent af det de køber. Det hedder affiliate, og det er en af de mest udbredte måder at tjene penge på nettet på.

At begynde at blogge kræver ikke så meget, du skal bare have en hjemmeside og så kan du ellers bare gå i gang – og en hjemmeside koster kun nogle hundrede kroner at få lavet. Selvfølgelig kræver det lidt mere hvis du virkelig skal tjene mange penge på det, så er det godt at have lidt basal viden om seo og konverteringsoptimering og sådan noget, men det kan sagtens vente til du er kommet godt i gang.

Binære optioner

I en helt anden boldgade har vi handel med binære optioner. Også her kan du tjene masser af penge, men det kræver at du har is i maven og kan holde fast i et system. Og så kræver det også at du kan holde til at have de dårlige dage uden at det ødelægger dit humør. Du tjener måske 1.000 kr. per dag i 20 dage om måneden, i 8 tjener du ikke noget, og 2 dage om måneden taber du 2.000 fordi handlerne ikke lige gik som forventet den dag. Du skal kunne holde ud at tage de to dage uden at det ødelægger humøret, men kan du det har du en lys fremtid foran dig.

Når du handler med binære optioner handler du nemlig på udfald der enten kan være rigtige eller forkerte, f.eks. om en kurs stiger eller falder. Du kan meget hurtigt tjene mange penge så det er bare om at komme i gang.

Det var i hvert fald et par ideer til hvordan du kan komme i gang med at tjene penge på nettet. Som sagt er det ikke specielt svært, men det kræver at du sætter noget tid af til det, ser på den viden der er og går til det med åbne øjne, og at du dedikerer dig til det. Og så kræver det at du gør noget – så kom i gang i dag i stedet for i morgen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *