Hvem er vi?

Vi er et passioneret hold af klimabevidste skribenter bag samsonnet.dk. Vi bestræber os på at give gode råd og tips til, hvordan du får en sundere og ikke mindst grønnere hverdag. Ordet er klima er kommet på manges læber i løbet af det sidste år, og det er vi rigtig glade for. Vi ønsker nemlig at få flere til at tænke over klimaet, og ikke mindst forsøge at leve mere bæredygtigt. Det behøver ikke at være det helt store, man gør. Lidt har også ret. Mangler du derfor gode idéer til, hvordan du kan indføre mere bæredygtighed i dit liv, så bør du læse med her.

Et grønnere hverdag

Først og fremmest er det vigtigt for os, at vi får diskuteret klimaet. Dette er noget, der allerede er meget oppe i tiden, og derfor er der i forvejen mange, der har denne diskussion over aftensmaden. At være bevidst om, hvilken retning vi er på vej imod er første skridt til at få en grønnere hverdag. Klimaet er nemlig på vej i den forkerte retning og det kræver aktion fra os. Forhåbentlig finder du inspiration i vores artikler.

Hav fokus på klimaet

Vi forsøger ikke at prædike og holde os hævet over andre. Det er vigtigt for os, at alle kan være med på “den grønne bølge”. Man er ikke bedre end andre, blot fordi man er bæredygtig i alle aspekter af sit liv. Vi deler mange gode råd, også nogle der falder lidt udenfor kategori. Fælles for alle, er dog, at vi har klimaet i fokus. Du kan derfor også opleve, at vi skriver om rejser. At opleve et nyt land er fantastisk og meget berigende, men det kan også være en stor belastning for miljøet. Derfor vil vi guide dig til den mest miljørigtige måde at rejse på.

Tænk bæredygtigheden i hverdagen

Det er dog ikke kun oversøiske rejser, vi deler tips til. Det er også den helt almindelig hverdag. Der er nemlig flere gode idéer til, hvordan man kan indføre blot en lille smule bæredygtighed i hverdagen. Du behøver slet ikke at følge hvert et punkt, sådan er det ikke. Det er vigtigt at kigge på, hvad der passer til din livsstil. Det kan være det er nok for dig at affaldssortere og købe genbrugstøj – men hvor det derimod kan være svært at vælge kød fra i din kost. Det kan også være, du vælger blot at have én kødfri dag om ugen. Det handler om det store billede, og selv de små brikker tæller med.

Lev et sundere liv

Ud over at have fokus på klimaet, er flere af vores råd også til for, at du kan få et sundere liv. Det kan være dine madvaner ændrer sig drastisk efter at have læst vores inspirerende artikler om mad. Vi forsøger også at guide til gode træningsvaner og andre ting, der kan bidrage til, at du får et sund liv. Vi har derfor mange aspekter der på hver sin vis kan hjælpe dig til at få en grønnere og sundere livsstil.