rabarbershake

Author : Samsonnet.dk

Date : 1 år siden

Category : Dit helbred

Som veganer har du truffet et valg. Måske er det et valg baseret på moralske eller etiske overvejelser. Måske er det et valg, som du har truffet af helbredsmæssige årsager, eller på grund af din tro på, at denne livsstil er bedre og sundere for kroppen. Eller måske mener du, at miljøet og naturen har bedre af, at mennesker lever på en plantebaseret kost. Disse årsager er alle helt reelle og valide, men alligevel mødes man som veganer tit af en god mængde skepsis og ofte også en smule vantro fra omgivelserne. Dette har du helt sikkert oplevet på egen krop.

Og et sted, hvor det virkelig kan være svært at bryde med samfundets konventioner er, når det kommer til de produkter, som der udbydes i for eksempel supermarkeder og restauranter. Imens et stigende antal af vegetariske muligheder dukker frem, så er der nemlig stadigvæk en foruroligende mangel på gode alternativer for veganere. Her skal man derfor tit tænke meget kreativt, og nogle gange må man gå på kompromis med smag og balance i måltidet på grund af problemer med at skaffe de rigtige produkter. Med med Plenny har dette nu ændret sig.

Den første udbyder af veganske shakes


Plenny er en hjemmeside, hvorfra der udbydes nogle helt og aldeles revolutionerende produkter – nemlig måltidsshakes, som er designet til også at kunne akkommodere veganere. Dette er utrolig sjældent, særligt inden for markedet af shakes, hvor der meget sjældent er fokus på sundhed og velvære. Og ikke nok med at de er veganske, alle shakes fra Plenny er også sammensat som et rigtigt måltid. Dette vil sige, at man ved indtagelsen får det rigtige antal kalorier, og at man på samme tid får de vitaminer og andre næringsstoffer, som kroppen har brug for.

Nu skulle man tro, at det var umuligt at få alt dette, og så samtidig også få en shake, som til og med smager godt. Men faktisk er alle shakes fra Plenny lækre, fyldige og velsmagende. Det er altså langt fra noget, som man skal kæmpe sig igennem, bare for at få en følelse af mæthed og gøre kroppen sundere. De kan tværtimod nydes i god ro og mag, enten derhjemme som substitut for aftensmaden, eller når man på farten har brug for at få noget næring i en fart.

Kom godt i gang med en startpakke


For selv at opleve glæden ved Plenny, saå kan det anbefales at du bestiller den smarte Plenny Shake Vegansk startpakke. Denne pakke er sammensat specifikt af nogle af de lækreste veganske løsninger, som Plenny tilbyder på deres hjemmeside. På den måde får du det hele med: du kan prøve alle varianter, og samtidig kan du gøre dig bekendt med teknikken og konceptet bag de fantastiske shakes. Der er til femten portioner i pakken, og derudover medfølger en shaker og en måleske, så du kan komme godt i gang med at blande dine lækre måltidsshakes. Tilbage er der kun at nyde den første virkelig smarte løsning inden for shakes for veganere.

EFTERLAD EN KOMMENTAR :

RELATEREDE ARTIKLER :

Kettlebells – tag træningen med hjem i stuen

1 år siden

Fitnessabonnementer kan være dyre, og ofte får du dem slet ikke brugt. Så kan du bare betale måned efter måned. Det er træls, og der er ingen grund til at spilde tid og penge på det, når du i stedet kan tage træningen hjem i stuen og træne 5-10 minut...

Husk motionen, mens du studerer

2 år siden

Nogle studieretninger kan være meget tunge at komme igennem i forhold til lektiemængden, og har du måske samtidig et job ved siden af, kan det være næsten uoverskueligt at skulle presse træning eller motion ind i kalenderen også. Men fald ikke for fr...

XL tøj til enhver anledning

3 år siden

Til festlige anledninger, til udendørs aktiviteter som boldspil og til hverdagsbrug så er det bare dejligst med tøj, der passer. XL tøj er til enhver anledning. XL tøj er til en hyggelig aften i sofaen, XL tøj er til en spo rty morgen med masser af e...