Author : Samsonnet.dk

Date : 7 måneder siden

Category : Derhjemme

Der er mulighed for at lave en god handel på boligindretningsgenstande i øjeblikket. Det er januar måned, hvilket også betyder udsalg. Butikkerne skal have solgt ud af deres restlager fra det netop afsluttede år, og dette gøres årligt med et stort januarudsalg.

Inden for boligindretning er der store penge at spare. Kan man indfinde sig med, at det måske ikke er den seneste kollektion man anskaffer inden for lamper, borde, stole eller sofaer, kan man principielt spare op til 50, 60 og 70% på boligartikler.

Vi har været på udkig ude på markedet, for at se hvad der reelt set kan fås i øjeblikket.

Det er især sofaer, spiseborde, spisestole, lamper m.m., hvor det er muligt at indhente den største besparelse, men også her udvalget er størst.

Dog skal man være opmærksom på, at besparelsen ikke er helt så stor på større designerbrands, eftersom det naturligvis altid afhænger af udbud og efterspørgsel. Ligeledes er det heller ikke årligt man udskifter disse større boliggenstande, men ofte et køb som er mere velovervejet.

Det er også her den farlige tendens opstår i januarudsalget, eftersom det kan tiltrække enkelte til at foretage nogle køb som de rent faktisk ikke havde brug for.

Er man en af disse, er det vigtigt at man husker den økonomiske logik i sit køb. Fordi selvom varen er sat ned i pris, er pengene stadigvæk brugt. Det er ligegyldigt om man har sparet 2 eller 3.000 kroner, hvis man eksempelvis har brugt 5.000 kroner. Det er en sunk-cost, hvilket betyder pengene er brugt. Og hvis varen ikke er en nødvendighed, er det i hvert fald ret essentielt at kigge på varens betydning. Overstiger glæden ved købet af varen, i forhold til varens pris er diskussionen underordnet. Desværre er dette nu ikke altid tilfældet, hvorfor det igen understreger vigtigheden i den økonomiske forståelse af en udsalgssæson.

God shopping.

EFTERLAD EN KOMMENTAR :

RELATEREDE ARTIKLER :

Gode råd til en unik indretning af hjemmet

1 år siden

Det kan være svært at indrette sit hjem. Der er mange der oplever det, at de køber noget, og kun efter få dage virker det de har købt kedeligt og intetsigende. Der er mange der bruger mange penge i forbindelse med deres indretning, simpelthen fordi d...

Fire tips til et skønt hjem

10 måneder siden

Når du skal indrette dit hjem, er der masser af muligheder for, at indrette dig på forskellige måder. Men det kan være svært at gennemskue hvordan. Her kan du læse nærmere om, hvad du kan gøre, for at få den helt perfekte bolig. Du skal finde de løsn...

Kontraster gør hjemmet indbydende

1 år siden

Når det gælder boligindretning, er det de færreste, der ikke læner sig op af en bestemt indretningsstil. Det gælder, når der skal købes møbler, men i høj grad også ved køb af pyntegenstande og brugskunst. Det letteste er at lade sig inspirere af tide...