3 ting du ikke vidste du mangler som studerende

Studietips

Post Tags

ccss11

Som studerende er pengene tit knappe og der skal tænkes kreativt for at få tingene til at hænge sammen på en fornuftig måde.

Herunder finder du tre tips til ting, du ikke vidste var helt uundværlige, når du lever på SU. Tænk ud af boksen og find løsninger, der giver mening for dit budget og din personlige stil. Det behøver ikke at være kedeligt, fordi det er billigt.

Tørrestativ

Når du skal vaske tøj i vaskekælder eller på møntvaskeri, kan du komme ud for, at der ikke er mulighed for at få tøjet hængt til tørre. Enten er der ikke plads i tørre rummet ellers er der slet ikke tørrefaciliteter. Det betyder at du er nødt til at tørretumble dit tøj, hvilket er både dyrt og slider meget på tøjet.

Alternativt kan du have et tørrestativ i din lejlighed eller på dit værelse. Der findes nemlig en lang række forskellige former for tørrestativer. Alt efter hvor meget plads du har, kan du finde et stativ til at stå på gulvet, hænge på døren eller noget helt tredje.

Bare du husker, at når du tørre tøj indendørs skal du huske at luft rigtig godt ud, så du undgår fugt.

Møtrikker

Ja, du læste rigtigt. Møtrikker.

Vidste du, at møtrikker er en af de ting, der bruges til flest DIY projekter på nettet? Du kan lave alt fra skønne smykker til spændende skakbrikker og fede reoler af ølkasser med møtrikker.

Med snor eller lædersnøre i forskellige farver og tykkelser eller bare en rest garn kan du lave de fedeste armbånd og halskæder med møtrikker.

Det handler om at tænke kreativt, når du skal have tingene til at hænge sammen på SU og med den store diy bevægelse, der findes på nettet, har du stor mulighed for at finde billige og spændende projekter til dit hjem og din garderobe til små penge.

CBD-olier

Cannabisolier er noget af det helt nye og store indenfor hestekost. Men hvorfor har du brug for det som studerende?

Du bliver ikke høj af det, for den del af cannabisen er fjernet, ellers ville det have været ulovligt at bruge i Danmark. Til gengæld mener rigtig mange, at lige præcis denne form for olie har en positiv effekt på stress og angst.

Det er ikke let at holde sig kørende, når du skal holde styr på alle lektierne, eksamenerne og samtidig have tid til at holde fri. Flere undersøgelser peger i retning af at rigtig mange studerende er stressede og mange af dem døjer med angst for ikke at gøre det godt nok eller at fejle totalt, hvis ikke de får de bedste karakterer hver gang.

Hvis du kan få hjælp til at slappe af og tage tingene som de kommer, så er CBD-olier måske løsningen for dig. Det er helt naturligt, ufarligt og har mange rigtig gode egenskaber, hvis man læser om det, så der kan kun komme noget godt ud af at prøve.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *