Author : Samsonnet.dk

Date : 2 år siden

Category : Iværksætteri

Som moderne menneske kan man finde en stor udfordring i at finde ud af, hvad man egentlig har lyst til at udrette som menneske. Der kan være mange grunde til, hvorfor man ikke ved dette, og det meste af tiden tænker man egentlig ikke over det. Alligevel vil man pludselig fange sig selv i at være fragmenteret og uden mening, fordi man pludselig indser, at man har ingen anelse om, hvad man foretager sig. Det kan være utrolig farligt, hvis man begynder at søge efter en mening, men på samme tid er man selv ansvarlig om at træffe nogle valg, og dermed finde sin egen essens. For nogen handler det blot om at passe ind, og dermed komme igennem livet uden alt for store skrammer.
Det kan i sig selv være svært, især hvis man har en udfordret baggrund. For andre handler det i langt højere grad om at finde en kilde til større succes. Man ser et klart billede af, at færre og færre accepterer deres egentlig plads i livet, deres sociale liv, måske oven i købet skæbne. Derimod forsøger flere at arbejde sig op. Man har efterhånden set så mange god historier, hvor folk har haft kæmpe succes, og dette gør også at flere og flere forsøger. Alligevel er dette også med til at gøre konkurrence hårdere. Dog har teknologien skabt en helt ny platform, hvor man pludselig har flere muligheder for at få succes ved en bærbar computer, en oplader (kilde), og en masse hårdt arbejde.

Hvad man opfatter som succes er selvfølgelig meget varierende fra person til person. Det kommer an på, hvad man ønsker at opnå, hvad man er god til og hvilke muligheder man har. Hvis man for eksempel ønsker at tjene kassen, så er det en glimmerende idé at man begynder på at udarbejde en innovativ løsning ved hjælp af apps eller anden teknologi. Det kan på den anden side være, at man i højere grad ønsker at skabe underholdning. Her har man også rig mulighed på internettet, da man igennem de sociale medier let kan ramme et bredt publikum, hvis man har et talent eller højt niveau af karisma.

Internettet er kilde til meget viden


Internettet er ikke kun et sted, hvor man kan tjene penge og blive berømt, det er også et sted, hvor man kan finde og udveksle viden. Her er der både tale om konkret fakta, men faktisk også udveksling af kulturer, som især er vigtig i den globaliserede verden. Her kan det være svært at forstå hinanden, og det teknologiske samfund kan være med til at hjælpe hinanden med at forstår hverandre.

De sociale medier er en kilde til at skabe fællesskab over hele verdenen


Alligevel er det ikke kun viden omkring hinandens kulturer, som man får udvekslet. Man får også et helt særlig fællesskab over hele verdenen, hvilket især kommer til udtryk hos de unge, der er vokset op med internettet. Her har mange unge nemlig en fælles interesse, der især kommer til udtryk ved de ting, der bliver virale på internettet.

EFTERLAD EN KOMMENTAR :

RELATEREDE ARTIKLER :

Kontorindretning: Gode tips til iværksættere

1 år siden

Hvis du som iværksætter bruger det meste af dit arbejdsliv på at sidde på et kontor, så ved du, at en god forudsætning for at præstere dit bedst mulige, er ved at have en ordentlig kontorindretning. Men det kan være svært at vide helt præcist, hvorda...

Lav din faktura mens du er på farten

2 år siden

Har du en virksomhed, hvor du har brug for at fakturere kunder, som benytter dine forskellige services, og har du behov for at kunne lave fakturaer på farten så klik her . Ved at følge dette link finder du ud af, hvor nemt det kan være at fakturere...

Er du håndværker? Saml hele din forretning i ét system

2 år siden

Der skal ikke herske nogen tvivl om, at der er rigtig mange selvstændige håndværkere, entreprisevirksomheder og lignende i Danmark. Der er - desværre - mange af disse virksomheder, der ikke just er up-to-date i forhold til dét eller de systemer, de g...