Stemmerne er talte – linkbuilding virker stadig

Viden om...

Post Tags

ccss11

Linkbuilding. Det burde jo egentligt ikke være så svært. Vi prøver alle på at få en højere placering i søgemaskinerne. Det er jo den letteste beslutning for en virksomhedsejer, at ville være til stede der, hvor ens kunder søger og er købeklare. Eftersom vi forsøger at få en bedre placering, bliver vi nødt til at spille efter søgemaskinens regler. Den generelle regel er, at jo flere kvalitets backlinks man har, jo højere ranker man. Det er relativt enkelt, men, hvad så hvis man er helt ny og grøn på området? Eller bare vil lære noget mere? Så læs med her og lær mere om optimering af din hjemmeside her.

Skaf links og mærk resultaterne

Jo flere links som peger mod din side, jo flere mennesker refererer til dig, og jo flere siger, at du har noget godt indhold på din side. Links er bare ikke altid lige lette at anskaffe – lige som det ikke er let at få nye referencer fra nuværende kunder, altså medmindre du betaler dem for det, hvilket ikke er optimalt på lang sigt.

Google er en utrolig smart søgemaskine, fordi den kan sammenholde antallet af backlinks med den samlede værdi af disse links. Dette betyder, at du bliver nødt til at prioritere at anskaffe backlinks af høj kvalitet i stedet for at skaffe mange links fra tilfældige hjemmesider, som ofte bliver genereret af maskiner. Du kan få den basale information omkring søgemaskineoptimering her på siden, men når du vil dykke ned i linkbuilding, så skal du læse vores linkbuilding guide!

Den vil fortælle om de forskellige taktikker og strategier, som findes på området. Alle taktikker er testede og bekræftede, sådan du bare skal udvælge dem, som du mener, at bedst i netop din branche. Vi slutter alle taktikker af med praktiske eksempler, således du lettere kan overføre teorierne fra vores guide til din egen situation. Når du først har læst guiden igennem, kan du så efterfølgende lære om at lave links fra alle tilgængelige kilder på internettet.

Hold øje med opdateringer

Google lancerer fra tid til anden en stor opdatering, som vender op og ned på, hvordan man skal søgemaskineoptimere. De seneste opdateringer har slået hårdt ned på hjemmesider af lav kvalitet. Det vil sige hjemmesider, som ikke selv har skrevet deres tekster og indhold, men bare har kopieret fra andre hjemmesider. Det kan også være hjemmesider, som indeholder utroligt mange reklamer og korte tekster, som umuligt kan bidrage med værdi til læseren. Man skal heller ikke mange år tilbage før SEO gamet var meget anderledes end det er i dag. Dengang kunne man relativt billigt købe sig til tusindvis af backlinks fra hjemmesider, som kun var oprettet til ét formål: At linke til andre sider mod betaling. De hjemmesider, som købte disse backlinks ville have utroligt mange links af ringe værdi.

Google lavede som reaktion på denne tendens en opdatering, som sammenholdte mængden af links med deres samlede værdi. På baggrund af resultatet ville Google placere hjemmesiden på de første – eller de sidste sider af Google. Vi garanterer dig, at vores backlinking guide er Google venlig – både nu og i mange år fremover, fordi vi anbefaler originalt indhold.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *